مهذبنیا: عزیزی میتواند تنیس را متحول کند/ برخی مواقع باید عدهای تباه شوند تا وضعیت بهتر شود
امیر مهذبنیا در گفتوگو با میزان، در خصوص انتخاب داوود عزیزی به عنوان رئیس جدید فدراسیون تنیس اظهار داشت: تنیس به عنوان یکی از پرمخاطبترین رشتههای دنیا شناخته میشود و اکثر کشورها علاقه زیادی به سرمایهگذاری در این رشته دارند. به نظرم اصلیترین مشکل ما مربوط به این است که ما یک بُعدی فعالیت کار میکنیم و وابستگی زیادی به وزارت ورزش داریم.
وی افزود: به نظرم باید خودمان بتوانیم نیازهای خودمان را برطرف کنیم، درست است هر فدراسیون نیاز به کمک دارد، اما بهتر است ایراداتی را که در تنیس وجود دارد خودمان ترمیم کنیم. با دوستانی که در فدراسیون حضور دارند، صحبت میکردم و آنها این امیدواری را دارند تا عزیزی به عنوان رییس جدید بتواند اهداف خوبی را برای فدراسیون ایجاد کند.
*باید بر خلاف جریان رودخانه شنا کنیم تا بهتر شویم
ملیپوش اسبق فدراسیون تنیس گفت: من پیش از انتخابات که با تمام کاندیدا صحبت میکردم متوجه شدم عزیزی از برنامهریزی بهتری نسبت به سایرین برخوردار است و حتی از من خواست تا به او کمک کنم. حدود ۱۲ سال در سطح اول تنیس دنیا بازی کردم و باید بر خلاف جریان رودخانه شنا کنیم تا بهتر شویم. من اولین کسی بودم که آکادمی حرفهای تنیس را در ایران راهاندازی کردم و در این مدت ۱۵ نفر مربی و خدمات زیاد دیگری را به تنیس ارائه کردهام؛ مطمئنم عزیزی همسو با من و سایر جامعه تنیس گام بر خواهد داشت.
مهذبنیا تصریح کرد: پس از انتخاب به عزیزی تبریک گفتم، اما با این وجود تاکنون با او صحبتی نکردهام، تا فکر نکند من دنبال سهمخواهی هستم. قطعاً کارهای خوبی در دوران گذشته فدراسیون صورت نگرفت و دارای سوء مدیریت زیادی بودیم. باید فرهنگسازی کنیم و اشخاص، بیرون فدراسیون با هم جنگ و جدل کنند، اما در داخل فدراسیون با هم دوست باشند تا منتهی به اتفاقات مثبت شود.
* چشمانداز مناسبی را برای تنیس پیشبینی میکنم
وی در ادامه صحبتهایش عنوان کرد: به نظرم اگر سطح تنیس بالاتر برود به طور حتم حامیان مالی از این موضوع استقبال خواهند کرد و ما هم باید به این سمت برویم که دارای چنین رویهای شویم. زمانی که رنک ۷۰۰ دنیا شدم حامیان مالی سر و دست میشکستند تا بتوانند از من حمایت کنند. پس از اینکه آکادمی را بر پا کردم با خودم عهد کردم تا جان دارم به کشورم خدمت کنم.
مهذبنیا در پایان اظهار داشت: برخی مواقع در یک سیستم، باید کسانی تباه شوند تا وضعیت بهتر شود. معتقدم باید دایرهای ساخته شود تا چند هزار نفر وارد این گسترده در ابعاد مختلف شوند و هم برنامهریزی مناسبی صورت گیرد تا از این جایگاهی هستیم وضعیت خودمان را بهبود ببخشیم تا اگر روزی بزرگان تنیس رفتند جوانان جایگزین آنها در تیم ملی شوند، هر چند که آنها هم باید در ابتدا شایستگی و لیاقت جانشینی امثال خالدان و ... را داشته باشند. در گذشته در یک مسابقهای اگر نفرات جوانان ناکام میشدند از تیم ملی کنار میرفتند که به نظرم رویه چندان مناسبی نبود و همین موضوع باعث شد این رشته لطمه زیادی ببیند.