نشا کاری سنتی برنج در مازندران
هرساله در اواخر فروردین فصل نشا کاری برنج در شالیزارهای مازندران آغاز میشود.
خبرگزاری میزان -
- باشگاه خبرنگاران نوشت:با فرارسیدن فصل بهار، زمان کشت و کار در مازندران آغاز میشود و کشاورزان این استان، عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم میکنند. برنج از مهمترین غلات و اقلام غذایی کشور است و استان مازندران جزو رتبههای نخست در میان استانها در تولید برنج میباشد. یکی از مراحل سه گانه تولید برنج، کاشت است که باید پیش از آغاز آن، نشا صورت بگیرد. مرحله کاشت برنج شامل نشای آن از خزانه، دسته بندی، انتقال و کاشت در زمین کشاورزی است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *