رعایت پروتکل بهداشتی برای واحدهای تولیدی فرآوردههای غذایی اجباری است
ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری با بیان اینکه با واحدهایی که دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را رعایت نمیکنند، با قاطعیت برخورد میشود. اظهار کرد: در بازدید از واحدهای تولیدی فرآوردههای غذایی که دارای پروانه استانداردند، برخی از واحدها دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را بطور کامل رعایت نمیکردند؛ که ضمن توقف تولید تا رفع نواقص، از ادامه تولید آنها ممانعت به عمل آمد. همچنین به مدیران این واحدها اخطار و تذکر لازم دادهشد که در صورت تکرار، برخورد قانونی با واحد صورت میگیرد.
وی ادامه داد: درست است که در استانداردهای مربوطه برای این موضوع، تمهیداتی اندیشیده نشده است، لکن به اقتضای شرایط و با دستورالعملهای جدید، رعایت این اصول برای همۀ واحدها، بویژه واحدهای تولیدی فرآوردههای غذایی و لبنی که اغلب دارای فرآیند تولید مواد غذایی سرد میباشند، اجباری است.
این مقام مسئول در پایان تاکید کرد: درصورت مشاهده هرگونه سهلانگاری از سوی واحدها در این خصوص، با قاطعیت برخورد خواهدشد.