کرونا در انگلیس؛ افزایش جرایم خشونت بار و رشد سوءاستفاده از کودکان
انگلیس، مرگبارترین کشور قاره اروپا اندک اندک با پیامدهای ناشی از دوران قرنطینه ناشی از شیوع بیماری کرونا مواجه می شود.
– «انگلیس» که با ثبت ۲۴۰ هزار و ۱۶۱ مورد ابتلا و ۳۴ هزار و ۴۶۶ مورد مرگ و میر ناشی از بیماری «کرونا» در رده چهارم کرونا زدهترین کشورهای جهان و مرگبارترین کشور قاره اروپا قرار دارد، در حالی کاهش محدودیتهای کرونایی را در دستور کار قرار داده است که «لندن» همچنان با مشکلات مهمی برای مقابله با این اپیدمی مواجه است.
مهمترین خبرهای کرونایی انگلیس در ساعات گذشته عبارتند از:
- افزایش شمار بی خانمانها: کاهش محدودیتهای کرونایی و پایان یافتن اسکان موقت بی خانمانها نگرانیها در مورد افزایش شمار آنها به دلیل پیامدهای اقتصادی ناشی از قرنطینه و اعمال محدودیتها و نیز به راه افتادن موج جدید بیماری در میان آنها پس از بازگشت به خیابان را تشدید کرده است.
- درخواست تحقیق در مورد نرخ بالای مرگ و میر میان اقلیتها: دولت «بوریس جانسون»، با فشار زیاد ناشی از درخواست تحقیق در مورد نرخ بالای مرگ و میر به دلیل کرونا در میان اقلیتها در این کشور مواجه شده است.
«صادق خان»، شهردار لندن، یکی از افرادی است که درخواست تحقیق عمومی مستقل درباره تاثیر نابرابر کرونا بر جوامع آسیایی، سیاهپوستان و اقلیتهای قومی در سراسر انگلیس را امضا کرده است.
براساس دادههای اداره ملی آمار انگلیس، زنان و مردان سیاهپوست تقریبا دو برابر بیشتر از همتایان سفیدپوست خود بر اثر ابتلا به کرونا میمیرند و تاثیر کرونا بر جوامع اقلیتی واضح است.
- نگرانی پلیس از انفجار جرایم خشونت آمیز در دوران قرنطینه: پلیس انگلیس از انفجار جرایم خشونت آمیز در پی اعمال قرنطینه ابراز نگرانی کرد.
براساس اعلام یک مرکز تحقیقات جرم شناسی در لندن، افزایش معاشرتها در رسانههای اجتماعی و مصرف مواد مخدر در دوران قرنطینه احتمالا منجر به انفجار جرایم خشونت آمیز خواهد شد.
گزارشها از انگلیس، از افزایش فعالیت برخی از باندهای جنایتکار و خلافکار در دوران قرنطینه و تصاحب مناطق رقیب حکایت دارند.
این نگرانیها سبب تشکیل ۱۲ واحد جدید سرکوب خشونت در سراسر پایتخت شد. ضمن این که ۲۵۰ کانون مهم جنایت شناسایی و هزار جنایتکار خشن دستگیر شدند.
- افزایش سوءاستفاده از کودکان: سوءاستفاده از کودکان اقشار آسیب پذیر برای تجارت مواد مخدر در دوران قرنطینه در انگلیس رشد چشمگیری داشته است.
- پلیس لندن به تبعیض نژادی در دوران قرنطینه متهم شد: گزارشها از انگلیس حاکی از آن است که پلیس لندن، پایتخت انگلیس، به برخوردهای نابرابر و تبعیض آمیز در دوران قرنطینه متهم شده است.
براساس این گزارش ها، مردان سیاهپوست در دوران قرنطینه با سوءبرخورد پلیس مواجه و به دفعات متوقف و مورد بازرسی قرار گرفتند.
- تشدید اختلاف نظر میان اتحادیههای معلمان و دولت: اعلام خبر بازگشایی مدارس در انگلیس از اول ژوئن (۱۲ خرداد) سبب شد تا اختلاف نظرهای عمدهای میان اتحادیههای معلمان و دولت به وجود بیاید.
- هجوم مردم انگلیس به مناطق تفریحی: مردم انگلیس در پی کاهش محدودیتهای کرونایی به مراکز تفریحی و گردشگری هجوم برده و این امر نگرانی مقامهای بهداشتی این کشور را در پی داشته است.
- ضرر ۵۴ میلیارد پوندی ثروتمندان انگلیسی در دو ماه گذشته: ثروتمندان انگلیسی در دو ماه گذشته و در پی اعمال محدودیتهای کرونایی متحمل ضرری ۵۴ میلیارد پوندی شدند.
برخی از این افراد به تنهایی تا ۶ میلیارد پوند ضرر کردهاند؛ ثروت کلی یک هزار ثروتمند انگلیسی در مقایسه با سال گذشته ۲۹ میلیارد پوند کاهش یافته است.
- خطر تعطیلی خانههای سالمندان انگلیس: ۱۸ هزار خانه سالمندان انگلیس که از مراکز مهم شیوع کرونا در این کشور بوده و نرخ بالای مرگ و میر را متحمل شدند، اکنون و در پی قطع کمکهای دولتی در معرض ورشکستگی هستند.
۸۰ درصد این مراکز تا پایان ماه جولای با معضل ورشکستگی مواجه خواهند شد؛ ۱۰ میلیون بزرگسال انگلیسی در این مراکز زندگی میکنند و ۸۱۱ هزار نفر نیز در این مراکز مشغول به کار هستند.
- فشار پزشکان بر وزیر بهداشت برای اتخاذ تمهیدات بازدارنده: پزشکان انگلیسی «مت هانکوک»، وزیر بهداشت این کشور را برای افزایش شمار آزمایشهای کرونا به منظور مقابله با موج دوم این بیماری تحت فشار قرار داده اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *