واکنش یک زلزله شناس به ساخت اردوگاه در مناطق زلزلهخیز
به گفته یک عضو پژوهشگاه زلزله شناسی،ساخت اردوگاه هیچ اشکالی ندارد اما مردم باید به زندگی خود ادامه دهند و تنها هوشیار باشند.
خبرگزاری میزان -
- پس از زلزله دماوند در نوزدهم اردیبهشت، هلال احمر اقدام به ساخت یک اردوگاه در محلی امن برای مردم این منطقه کرد تا در صورت رخداد زلزلههای شدیدتر، مردم از خانهها خارج شده و در این اردوگاه اسکان پیدا کنند.
محمد زارع در گفتوگو با میزان گفت: زلزله روزهای اخیر دماوند که پس لرزههای زیادی داشت، نشان داد گسل مشاء فعال است و احتمال اینکه دوباره زمین لرزهای ایجاد کند، وجود دارد.
وی افزود: در چنین شرایطی، مسئولان هلال احمر با ساخت یک اردوگاه، به زمین لرزهها واکنش نشان داده و خود را برای زلزلههای بعدی آماده کرده است. همچنین انجام این امور از سمت مسئولان، باعث آرامش خاطر مردم میشود.
استاد پژوهشگاه علوم اظهار کرد: اینکه ساخت اردوگاه، چقدر در کاهش تلفات و خسارات تاثیرگذار است، بحث دیگری است؛ اما این کار توسط هلال احمر قابل انجام بود که انشالله موثر هم باشد.
وی ادامه داد: ساخت این اردوگاه علاوه بر اینکه باعث حضور بیشتر این نیروها در این منطقه باشد، میتواند جنبه تمرینی نیز داشته باشد.
مردم به زندگی خود ادامه دهند
زارع گفت: متاسفانه عدهای با پخش شایعاتی در شبکههای اجتماعی مبنی بر پیش بینی زمان وقوع زلزله، باعث ایجاد استرس و نگرانی در میان مردم میشوند.
وی افزود: بارها متذکر شدیم که زلزله قابل پیش بینی نیست و هیچ بشری نمیتواند قبل از زلزله، از زمان وقوع آن خبر دهد.
این استاد پژوهشگاه اظهار کرد: به مردم توصیه میکنیم علاوه بر اینکه به شایعات توجه نکنند؛ زندگی خود را ادامه دهند و تنها هوشیار باشند که از تردد در مناطق خطرناک جلوگیری کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *