خسروی: در سطح بالای جهانی زد و بند زیادی میشود و مدالها را جا به جا میکنند
- علیرضا خسروی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش با حضور در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم در مورد کرسیهای بینالمللی اظهار داشت: افراد توسط خود فدراسیونها به فدراسیونهای جهانی و آسیایی معرفی میشوند یا که خودشان از طریق لابیهای خاص تلاش میکنند تا بتوانند در روز رأیگیری صاحب آن کرسی شوند. در فدراسیون، شخصی به استحقاقی میرسد که آنها آن شخص را به کنفدراسیون آسیایی، غرب آسیا یا جهانی معرفی میکنند.
وی ادامه داد: آن شخص در انتخابات شرکت و رایزنیهای خودش را هم انجام میدهد و در این قسمت خود فدراسیون پشتیبان صددرصدی آن فرد است. پس از این موضوع، آن شخص به مدت چهار سال در یکی از کمیتههای جهانی و آسیایی یا ... صاحب سمت خواهد شد. به هر جهت موثر یا غیرموثر بودن آن کرسی خیلی برای ما تاثیرگذار است. به طور مثال ما در سنوات گذشته افراد موثری در کرسیهای بینالمللی داشتهایم به نحوی که میتوانم به هاشمیطبا اشاره کنم که از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ عضو کمیته بینالمللی المپیک بود، یا در برخی رشتههای دیگر ورزشی هم صاحب سمتهای آسیایی داشتهایم یا که اکنون آنها را داریم.
مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش تصریح کرد: جمع کل کرسیهایی که داریم ۴۲۷ کرسی است و تعداد نفراتی که در این کرسیها نشستهاند ۳۱۵ نفر در مجامع بینالمللی است. در بحث المپیک روشنک مرادی، غلامعلی محمدپور و در پارالمپیک هم عیسی ساوه شمشکی، هادی رضایی، ابراهیم فیروزی، بمهن تاروریزاده و مصعومه زارعی را داریم و اینها جمع کرسیهایی است که ما امروز داریم و میتوانیم آنها را فعال کنیم.
خسروی تصریح کرد: در برخی از کنگرههای بینالمللی که همراه با علینژاد حضور داشتهام، او با وجود داشتن صاحب کرسی بینالمللی و همچنین معاون وزیر ورزش، اما تاثیرگذاری زیادی روی سایر افراد و اعضای هیئت رییسه فدراسیون جهانی ووشو دارد. در سطح بالای جهانی زد و بند زیادی میشود و مدالها را جا به جا میکنند.