استفاده بهینه از بازیگران مکتب تئاتر درجهت تزریق اندیشهورزی
- طبق اعلام روابط عمومی سیما، یکی از خصوصیات مجری-بازیگرانی که پیشینه تئاتر دارند این است که به اجرا هم به چشم یک بازی مینگرند و حتی اگر در فنون مجریگری هم اطلاعات کمی داشته باشند باز قادرند برنامه را آن طور که مخاطب دوست دارد پیش ببرند.
برنامه تلویزیونی «مکث»که در ماه رمضان قبل از افطار روی آنتن میرود بهدرستی سعی کرده بازیگران مکتب تئاتر را بهعنوان مجری به کار گیرد و از این حیث جلوهای تازه از مریم سعادت، الهام پاوه نژاد، سیما تیرانداز و مسعود کرامتی میبینیم.
حتی وقتی یک مجری نوستالژیک مثل گیتی خامنه وارد «مکث» میشود نیز طوری رفتار میکند که نه اغراق در کلامش هست و نه خاطرهبازیهای بیهوده و بهجایش کاملا متمرکز بر سوژه حرکت میکند.
«مکث» به شنیدن روایت هموطنان از اتفاقاتی که هم تلخی دارند و هم شیرینی خلاصه نمیشود بلکه مجریان برنامه با سوق دادن روایات به دوران کرونایی اخیر کاری میکنند که حدیث نفس مهمانان، تلنگری باشد برای اینکه بیشتر حواسمان به دنیای اطرافمان باشد.
جواد فرحانی تهیهکننده «مکث» قبل از این سابقه تولید برنامههایی مخاطبپسند مثل «خندوانه»، «ستارهساز» و «هزارداستان» را داشته که همه در شبکه نشاط و سرگرمی نسیم روی آنتن رفته بودند. حالا این شبکه دو است که به استقبال این تهیهکننده رفته و باکس پیش از افطارش را به وی سپرده تا«مکث» روی آنتن رود که فارغ از مضمون متنوع در گستردگی مجری هم پیشرو است.
«مکث» با یک برنامهریزی درست توانسته خیلی صمیمی با مهمانان ارتباط بگیرد و فارغ از سوالهای کلیشهای و اینکه مهمان این برنامه پیر یا جوان باشد، مجریان «مکث» میکوشند ساعتی پرآرامش برای مخاطب رقم زنند.
«مکث» با احترام به مهمانان و مخاطبان و ایجاد فضایی راحت برای مهمانان تا حرف دل خود را بزنند هم اندرزهای خود را دارد و هم تجربهاندوزی و هم سوق دادن به اندیشهورزی برای عبور از مصائب.
«مکث» به تهیهکنندگی جواد فرحانی و کارگردانی مریم نوابینژاد هر شب رمضان بعد از ساعت ۱۹ از شبکه دو پخش میگردد.