طرز تهیه «حلیم شیر اصفهانی» در ۱۳ مرحله
حلیم شیر اصفهانی از معروفترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد میشود.
خبرگزاری میزان -
- حلیم شیر اصفهانی از معروفترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد میشود. حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهایی است که دیر هضم میشود به همین علت مصرف آن در صبح باعث میشود تا مدتها احساس گرسنگی نکنید.
مواد مورد نیاز برای پخت حلیم شیر اصفهانی
شیر | ۲ لیتر |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | به میزان لازم |
پودر دارچین | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
کره آب کرده | به میزان لازم |
گندم پوست کنده، خیسانده | ۵۰۰ گرم |
گوشت گوسفندی با استخوان | ۵۰۰ گرم |
دستور پخت حلیم شیر اصفهانی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *