کرونا در انگلیس؛ اخراج یک چهارم کارمندان و بحران کمبود ونتیلاتور

12:40 - 16 ارديبهشت 1399
کد خبر: ۶۱۸۲۰۲
بحران شیوع کرونا در انگلیس رفته رفته از بحران صرفا بهداشتی و انسانی فراتر رفته و تمامی وجوه این کشور را درگیر می‌کند.
کرونا در انگلیس؛ اخراج یک چهارم کارمندان و بحران کمبود ونتیلاتور – «انگلیس» چهارمین کشور بحران زده جهان و سومین کشور بحرانی قاره اروپا در مواجهه با شیوع «کرونا»، علاوه بر مصائب بهداشتی و انسانی ناشی از این معضل با مشکلات متعددی مواجه شده است.

مهم‌ترین اخبار کرونایی انگلیس عبارتند از:

- اخراج تقریباً یک چهارم از کارمندان انگلیس در دو هفته گذشته: براساس آمار‌های ارائه شده تقریبا ۶.۳ میلیون نفر از کارمندان انگلیسی در ۸۰۰ هزار شرکت این کشور در دو هفته گذشته به صورت موقت از کار اخراج شدند؛ این میزان معادل یک چهارم کارمندان انگلیسی است.
 
دلیل اصلی شرکت‌ها برای دست زدن به این اقدام خسارات اقتصادی ناشی از کرونا اعلام شد.
 
شرکت‌های مذکور همچنین تا سوم ماه می (۱۴ اردیبهشت) درخواست ۸ میلیارد پوند کمک از دولت داشته‎اند.
 
انگلیس تا پیش از بحران شیوع کرونا دارای آمار ۷۶.۴ درصدی اشتغال بود و بیش از ۳۳ میلیون نفر نیروی کار در این کشور مشغول فعالیت بودند؛ نرخ بیکاری در این کشور در پی بحران کرونا به بیش از ۱۰ درصد رسیده است.
- خشم اتحادیه‌های کارگری از کاهش محدودیت‌های کرونایی: مبهم بودن دستورالعمل کاهش محدودیت‌های کرونایی در انگلیس سبب شده تا اتحادیه‌های کارگری اعتراض خود را نسبت به آن اعلام کنند.
 
اتحادیه‌های کارگری انگلیس می‌گویند این دستورالعمل زندگی کارگران را به خطر انداخته و اختیار عمل گسترده‌ای به کارفرمایان می‌دهد.
 
براساس این دستورالعمل، کارفرما‌های انگلیسی می‌توانند افراد آسیب پذیر مانند زنان باردار یا افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و دیابت و افراد بالای ۷۰ سال را بدون تمهیدات مقابله‌ای کافی به کار فرا بخوانند.

- ادامه بحران کمبود ونتیلاتور در انگلیس: انگلیس به عنوان یکی از بحران زده‌ترین کشور‌های جهان در شیوع کرونا که تاکنون ۱۹۰ هزار و ۵۸۴ مورد ابتلا و ۲۸ هزار و ۷۳۴ مورد مرگ و میر را ثبت کرده است، همچنان با بحران کمبود «ونتیلاتور»، دستگاه مکانیکی تهویه هوا، مواجه است.

- افزایش مرگ و میر سالمندان در مراکز مراقبتی: تاخیر در تامین نیاز‌های مراکز مراقبتی و خانه سالمندان به تجهیزات پزشکی و محافظتی سبب رشد مرگ و میر در این مراکز شده است.
 
این مراکز در انگلیس به مهم‌ترین کانون شیوع کرونا مبدل شده‎اند.

- انتقاد ولز و اسکاتلند از انگلیس: اسکاتلند و ولز تاکنون به نتایج آزمایش‌های کرونا دسترسی نداشتند و این امر سبب بروز مشکلات عمده‌ای برای آنان در مقابله با شیوع کرونا شده بود.
 
دولت انگلیس همچنین با انتقادات جدی در مورد کوتاهی در مقابله با شیوع کرونا و خرید تجهیزات محافظتی مواجه شده است.
 
«مت هانکوک»، وزیر بهداشت انگلیس، اکنون به دلیل محول کردن برخی از وظایف خود در راستای مبارزه با شیوع کرونا به بخش خصوصی با انتقادات شدیدی مواجه شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *