توصیه‌هایی برای تغذیه بهتر فرزندان در ماه مبارک رمضان

6:00 - 14 ارديبهشت 1399
کد خبر: ۶۱۷۴۸۱
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به بیان توصیه‌هایی برای تغذیه بهتر روزه‌ اولی‌ها در ماه مبارک رمضان پرداخت.

سوده رازقی در گفت‎وگو با میزان به تشریح توصیه‌هایی که خانواده‌ها باید در تغذیه فرزندانشان آن را در ماه رمضان جدی بگیرند، پرداخت و گفت: خانواده‌ها در این ایام باید به تغذیه فرزندانشان توجه بسیاری را داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت نظم خواب در ماه رمضان تاکید کرد: توصیه ما این است که حتما خانواده‌ها صبح‌ها زودتر فرزندانشان را بیدار کنند تا برای خوردن وعده سحری وقت کم نیاورند و حتما در تایم سحر از مواد پروتینی استفاده شود، در کنار اینکه مصرف سبزیجات و میوه‌ها مانند کاهو یا سیب و یک لیوان تخم شربتی هم نباید فراموش شود.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: اگر فرزندی در خانواده غذا خوب نمی‌‎خورد، خانواده‌ها می‌توانند از انواع حریره‌ها متشکل از پودر آجیل‌ها استفاده کنند که این غذاها علاوه بر اینکه حجم زیادی ندارند، برای فرزندان مناسبتر هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهیدبهشتی اظهار کرد: بهتر است خانواده‌ها تا جای امکان از غذاهای شیرین مانند حلوا و چایی شیرین در سحری خودداری کنند چراکه این باعث گرسنگی بیشتر فرزندان در طول روز می‌شود.

وی ادامه داد: افطار نباید سنگین باشد چراکه در این صورت فرزندان برای بیدار شدن در وعده سحری با سختی بیدار می‌شوند. آش یا سوپ از جمله غذاهایی هستند که در ایام افطار می‌توانند استفاده شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بی تاثیر بودن خواب زیاد برای تقویت سیستم ایمنی بچه‌ها در ایام ماه رمضان گفت و تاکید کرد: خوابیدن به بچه‌ها کمک می‌کند که کمتر طول روز را احساس کنند و گرسنگی و تشنگی کمتر اذیتشان کنند.

رازقی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان بسته به سنشان به مواد لبنی نیاز دارند و اگر نمی‌توانند از شیر استفاده کنند بهتر است که از مواد جایگزین آن مانند ماست یا پنیر استفاده شود. البته مصرف غذاهایی مانند فرنی که مواد لبنی هم دارند، هم خوب است.


برچسب ها: تغذیه ماه رمضان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *