صرفه جویی ۵ هزار مگاواتی در مصرف برق
- براساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو ، مصطفی رجبیمشهدی اظهار کرد: در قالب برنامههای مدیریت بار که بهمنظور عبور از پیک تابستان سال ۹۸ در نظر گرفته شده بود، با ۱۳۵ هزار مشترک صنعتی کشاورزی و ... تفاهمنامه همکاری امضا شد.
وی با بیان این که همکاری این تعداد از مشترکان که در گروههای صنعتی، کشاورزی و سایر مصارف بودند، در نهایت منجر به صرفهجویی و کاهش پیک به میزان ۳۸۷۶ مگاوات شد، تصریح کرد: تامین این میزان برق صرفهجویی شده، نیازمند احداث ۵ نیروگاه هزار مگاواتی بود.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: این درحالی است که بابت اجرای طرحهای مدیریت بار در سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش به مشترکان همکاری کننده در این طرحها پرداخت شد که این رقم حدود یک بیستم هزینههای خرید تضمینی برق از نیروگاههایی است که باید احداث میشد.
رجبیمشهدی همچنین با تقدیر از همه استانداران که در سال گذشته از صنعت برق حمایت کردند، در خصوص میزان همکاری مشترکان با طرحهای مدیریت بار امسال نیز گفت: خوشبختانه با حمایتهای استانداران سراسر کشور و مشوقهای تعریف شده در طرحهای مدیریت بار، تاکنون ۹۰ هزار تفاهمنامه همکاری با مشترکان امضا شده است، اما با توجه به درخواستهای دریافت شده، پیشبینی میشود این تعداد حتی به دو برابر میزان سال گذشته نیز افزایش یابد.
وی یادآور شد: صنعت برق مشوقهای خوبی را برای مشترکان همکار در طرحهای مدیریت بار در نظر گرفته و همین باعث افزایش جذابیت و میزان استقبال آنان شده است.
سخنگوی صنعت برق اظهار امیدواری کرد، با مشارکت و همکاری مشترکان بهویژه در گروههای صنعتی و کشاورزی، امکان مدیریت مصرف به میزانی بیشتر از سال گدشته فراهم و مشترکان همکار نیز از پاداشهای در نظر گرفته شده بیش از گذشته منتفع شوند.
برپایه این گزارش، برنامههای مدیریت پیک بار صنعت برق که امسال با عنوان برنامههای مدیریت سمت تقاضا اجرا میشود، از اوایل خرداد آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
برنامههای صنعت برق در برنامههای مدیریت مصرف تشویق محور بوده و مشارکت کنندگان نیز از پاداشهایی که در تفاهمنامههای همکاری با شرکتهای برق منعقد میکنند، بهرهمند خواهند شد.