احمدی: در اختیار گذاشتن ماشین اسکورت برای ورزشکاران سخت است
علیرضا احمدی در گفتوگو با میزان، در مورد شرایط این روزهای فدراسیون دوچرخهسواری اظهار داشت: چند روز پیش جلسهای را در فدراسیون تشکیل دادیم و بحث اصلی آن توجه و راهاندازی دوباره دوچرخهسواری در بخش داشآموزی بود. سعی کردیم برنامهای تدارک ببینیم تا این رشته را در بین دوچرخهسواران ابتدایی و راهنمایی فعال کنیم.
وی ادامه داد: باید قبول کرد بسیاری از قهرمانان دیروز یا امروز ورزش از همین دل مسابقات دانشآموزی بیرون آمدهاند و بر همین مبنا یکی از برنامههای اصلی خودمان را توجه ویژه به رشد و ارتقای دانشآموزان معطوف کردهایم تا بتوانیم از این طریق آینده تیم ملی را از همین امروز ایجاد کنیم.
مدیر تیمهای ملی دوچرخهسواری تصریح کرد: بروز ویروس کرونا باعث شده تا به صورت آنلاین شرایط ورزشکاران را رصد کنیم. همچنین از آنجایی که رشته bmx به تازگی جواز حضور در المپیک را گرفته ما به دنبال سرمایهگذاری بیشتر در این رشته هستیم تا بتوانیم آن را رشد و توسعه دهیم، زیرا از هزینه کمتری به نسبت سایر رشتهها برخوردار است.
احمدی در مورد نارضایتی ورزشکاران از تمرین کردن در خیابان آن هم بدون اسکورت گفت: مگر ما چه تعداد ماشین میتوانیم در اختیار دوچرخهسواران بگذاریم تا آنها بدون دغدغه در شهرهای خودشان تمرین کنند و آیا از نظر عقلی این موضوع امکانپذیر است که بخواهیم به تعداد رکابزنان با توجه به تمرینات آنها ماشین اسکورت در اختیار آنها بگذاریم. ورزشکاران باید بدانند هیچ ماشینی در اختیار هیئتهای استانی نیست.
وی در خصوص گلایههای برخی دوچرخهسواران مبنی بر اینکه تعویق المپیک فایده چندانی برای ایران ندارد، گفت: ورزشکاران از چه منظری فکر میکنند تعویق المپیک برای سایر رکابزنان بر عکس کشور ما خوب است. اکنون شرایط به شکلی است که بیشتر ورزشکاران مطرح دنیا در خانه با رعایت پروتکل بهداشتی تمرین میکنند و بهتر است ورزشکاران ما به این موضوع منطقی نگاه کنند. خیلی از ورزشکاران ما فکر میکنند گرفتن روادید راحت است اما ما در این خصوص کم کاری میکنیم. با توجه به پتانسیل خودمان بهترین نفر را برای فرستادن به المپیک انتخاب خواهیم کرد. به نظرم ورزشکاری که اعزام میشود قطعا تلاش خواهد کرد تا بهترین عملکرد را برای ایران داشته باشد. ما هم تا حد توان خودمان سعی میکنیم از او حمایت کنیم.