معیشت، اشتغال و جذب سرمایه گذاری اولویتهای مجلس یازدهم است
آصفری با بیان اینکه هیئت دولت نیز با مصوبات مناسب خود میتواند موانع قانونی از سر راه اجرای راهبرد «جهش تولید» را بردارد، گفت: هیئت دولت اخیرا مصوبهای گذرانده که بهواسطه آن، واردات ماشین آلات راهسازی با ارز نیمایی را مجاز کرده است اما تا وقتی ما کارخانههای بزرگی در همین زمینه داریم؛ چرا باید در سال «جهش تولید» شاهد چنین مصوباتی از سوی دولت باشیم؟ با همین تصمیمات است که متاسفانه امروزه، کارخانههای ماشینهای راهسازی ما با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت خود کار میکنند.
نماینده منتخب اراک در مجلس یازدهم اظهار داشت: امروز بانکها باید نقدینگی خود را در قالب تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی و کسانی که طرح تولیدی که دنبال گسترش و توسعه صنایع هستند، بگذارند. با این نگاه، سرمایههای بسیاری برای کشور جذب خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در سال «جهش تولید» دستگاه دیپلماسی میتواند میز اقتصادی خود را در سفارتخانههای مختلف فعال کند، بیان داشت: کشورهای زیادی در دنیا هستند که علاقمند به برگزاری رابطه با ایران هستند و این وظیفه دستگاه دیپلماسی کشور است تا به جذب سرمایه گذاری خارجی بپردازد.
آصفری عنوان کرد: برای تحقق راهبرد «جهش تولید» هماهنگی دانشگاهها با سازمانهای اجرایی از اهمیت زیادی برخوردار است و با این حرکت میتوان، تولیدات جدید را تبدیل به سرمایه کرد.
وی با انتقاد از برخی خودتحریمیها و اثرات زیانبخش آن در عرصه تولید گفت: در حال حاضر برخی صنایع در کشور تحریم نیستند اما با موانع بیمهای، قانونی و یا مالی روبرو هستند، باید این موارد کنار گذاشته شوند تا شاهد رشد وشکوفایی تولید در کشور باشیم. مجلس یازدهم اولین اولویت خود را در حوزههای معیشت، اشتغال و جذب سرمایه گذاری متمرکز خواهد کرد.
انتهای پیام/