نقدینگی مشکل تولیدکنندگان کفش/ حمایت وزارت کار در حد وعده باقی ماند
رسول شجری در گفتوگو با میزان درباره آخرین وضعیت تولیدکنندگان کفش اظهار کرد: واحدهای صنفی در تهیه مواد اولیه با مشکل مواجه هستند و دارندگان مواد اولیه اجناس را به صورت قطره چکانی و با قیمت بالا عرضه میکنند.
رئیس اتحادیه کفاشان با اشاره به مشکلاتی که چکهای برگشتی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است، افزود: تولیدکنندگان قبل از سال جدید با تمام ظرفیت کالا تولید کردند که به دلیل تعطیلاتی که به واسطه کرونا اتفاق افتاد موجب شده چکهای آنها برگشت بخورد.
وی گفت: واحدهای تولید از ۱۰ اسفندماه به دلیل عودت اجناس از طرف شرکتهای پخش به دلیل کرونا ناچار به تعطیلی شدند.
شجری با بیان اینکه باید راهکاری اندیشید تا این بخش از تولیدکنندگان مجددا به چرخه بازگردند، بیان کرد: بیمه بیکاری سه ماهه که وزارت کار وعده آن را داده بود پرداخت نشده و از ۳ درصدی که از کارفرماها در گذشته دریافت کرده باید در حال حاضر به تولیدکنندگان پرداخت میکرد تا حمایت شوند، اما خبری نیست و هیچکدام پرداخت نشده است.
رئیس اتحادیه کفاشان تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل نبود نقدینگی تنها ۵ درصد از واحدهای تولیدی کفش در تهران فعال هستند و مابقی غیر فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: قبل از عید تولیدکنندگان نقدینگی خود را در تولید اجناس هزینه کردند، اما با مشکلاتی که به وجود آمد اجناس در واحدهای پخش و توزیع سطح شهر باقی ماند و نتوانستند نقدینگی هزینه شده را دریافت کنند.
شجری افزود: ۵۰ هزار نفر در بخش کفش در تهران اشتغال دارند و اگر قرار است به این افراد کمک شود باید با مشورت اتحادیهها و افراد خبره این حوزه باشد در غیر این صورت پرداخت چند میلیونی به افراد هیچ کمکی به تولید نمیکند و فقط اتلاف منابع است.