بارندگی مانع تولید عسل شد
رئیس اتحادیه زنبورداران گفت: بارندگیهای اخیر و کاهش دما در استان مازندران مانع از تولید عسل بهار نارنج تا به امروز شده است.
خبرگزاری میزان -
وی افزود: زنبورداران در تمت استانها در فصل بهار اقدام به تولید عسل میکنند که این تولید بستگی به شرایط آب و هوایی این نواحی دارد و از این تولید به عنوان عسل بهاره یاد میشود.
رئیس اتحادیه زنبور داران بیان کرد: در فصل بهار سال جاری به دلیل بارندگیهای مداوم و شدیدی که در نقاط مختلف کشور رخ داده، ممکن است تولید عسل بهاره با مشکل مواجه شود و از سطح تولید این محصول نسبت به سالهای گذشته کاسته شود.
وی مطرح کرد: هم اکنون فصل تولید عسل بهار نارنج در استان مازندران است، اما بارندگیهای اخیر این تولید را به تعویق انداخته است.
باستانی ادامه داد: به دلیل کاهش دما و بارندگیهای اخیر، زنبورداران باید برای حفظ کندوهای خود از نهاده استفاده کنند که این موضوع هزینه زیادی روی دست زنبورداران میگذارد، با این وجود هزینههای تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه زنبور داران خاطر نشان کرد: با شیوع ویروس کرونا و با توجه به اینکه عسل میتواند سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد، مصرف این محصول نسبت به ماههای گذشته افزایش یافته است.
حسین باستانی در گفتوگو با میزان اظهار کرد: تولید عسل از ابتدای هر سال آغاز می شود و تا پایان فصل تابستان ادامه دارد، هم اکنون به دلیل بارندگی های اخیر، تولید عسل بهار نارنج به تعویق افتاده است.
وی افزود: زنبورداران در تمت استانها در فصل بهار اقدام به تولید عسل میکنند که این تولید بستگی به شرایط آب و هوایی این نواحی دارد و از این تولید به عنوان عسل بهاره یاد میشود.
رئیس اتحادیه زنبور داران بیان کرد: در فصل بهار سال جاری به دلیل بارندگیهای مداوم و شدیدی که در نقاط مختلف کشور رخ داده، ممکن است تولید عسل بهاره با مشکل مواجه شود و از سطح تولید این محصول نسبت به سالهای گذشته کاسته شود.
وی مطرح کرد: هم اکنون فصل تولید عسل بهار نارنج در استان مازندران است، اما بارندگیهای اخیر این تولید را به تعویق انداخته است.
باستانی ادامه داد: به دلیل کاهش دما و بارندگیهای اخیر، زنبورداران باید برای حفظ کندوهای خود از نهاده استفاده کنند که این موضوع هزینه زیادی روی دست زنبورداران میگذارد، با این وجود هزینههای تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه زنبور داران خاطر نشان کرد: با شیوع ویروس کرونا و با توجه به اینکه عسل میتواند سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد، مصرف این محصول نسبت به ماههای گذشته افزایش یافته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *