مسلمانان هند به بیماران کرونایی پلاسمای خون اهدا میکنند
به گزارش به نقل از نشریه "تایمز او ایندیا"، از میان ۱۴۲ عضو سازمان "جماعت تبلیغی" که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان ایمز و جاجار در دهلی نو بستری شده بودند، ۱۲۹ نفر درمان شدهاند.
دکتر سوشما بهاتنگر رییس بخش مقابله با کرونا در بیمارستان جاجار گفت: ما از این افراد درخواست کردیم تا برای درمان بیماران کرونایی پلاسمای خون خود را اهدا کنند و آنها از این پیشنهاد بسیار استقبال کردند. اکنون ما در حال فراهم کردن تجهیزات برای دریافت خون این افراد هستیم.
طبق این گزارش، در چند هفته گذشته تبلیغات زیادی در هند برای متهم کردن مسلمانان به انتشار ویروس کرونا در این کشور انجام شده است. این اتهامات پس از برگزاری یک اجلاس اسلامی از سوی سازمان "جماعت تبلیغی"در دهلی نو مطرح شدند.
گروه اسلامی جماعت تبلیغی در هفته اول ماه مارچ برنامهای را در محله نظام الدین در دهلی نو برگزار کرد. در این برنامه مذهبی دست کم هفت هزار و ۶۰۰ تن از مسلمانان هندوستان و یک هزار و ۳۰۰ فرد از کشورهای مثل مالزی و اندونزی شرکت کردند.
این برنامه مذهبی در میان تعطیلیهای گسترده در هند به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار شد و باعث شد که بسیاری از گروههای ضد اسلامی در هند تمام جامعه مسلمان هند را مقصر اصلی در شیوع کرونا در این کشور جلوه دهند.
بر اساس روش پلاسما درمانی، افرادی که به این ویروس مبتلا شده و بهبود یافتهاند، آنتی بادی قوی برای مقابله با کرونا در پلاسمای خون خود دارند؛ از این رو پلاسما این دسته از بهبود یافتگان گرفته و به بیماران بدحال کرونایی تزریق میشود. پلاسمای تزریق شده منجر به بهبود قوای بدنی بیماران بد حال و در نتیجه بهبود آنها خواهد شد.
آمار وزارت بهداشت هند حاکی است: موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور تا روز یک شنبه به ۲۶ هزار و ۴۹۶ مورد رسیده است و ۸۲۵ نفر نیز در این کشور به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
/انتهای پیام/
ایرنا