تاثیر کرونا بر کوچک شدن اقتصاد جهان؛ احتمال بیکاری ۱۹۵ میلیون نفر طی ماه های آینده
به گزارش گروه بین الملل ، شیوع ویروس کرونا از ماه دسامبر آغاز شده و اکنون تقریبا تمامی کشورها با آن دست و پنجه نرم میکنند.
بنابر آمارهای انتشار یافته، تاکنون ۲ میلیون و ۴۸۳ هزار نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۱۷۰ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست دادند.
کشورهای مختلف برای مهار ویروس کرونا به اتخاذ تدابیر بسیاری روی آوردند که از جمله این تدابیر محدود کردن فعالیت کسب و کارها و قرنطینه بود.
تعطیلی مشاغل که تقریبا در تمامی کشورهای درگیر با ویروس کرونا نیز اجرایی شده، تاکنون در کشورهایی مانند آمریکا به بیکار شدن میلیون ها نفر منجر شده است.
پایگاه شبکه خبری «سی بی اس»، مینویسد که در منطقه آسیا-اقیانوسیه تعداد مشاغلی که بر اثر ویروس کرونا از بین رفته اند ممکن است به ۲ برابر افزایش یابد و بسیاری از مشاغل از بین رفته شاید تا مدت ها ایجاد نشوند.
اما این موضع تنها محدود به آسیا-اقیانوسیه نبوده و در تمامی جهان، مشاغل زیادی از میان رفته و یا در حال از بین رفتن هستند.
به گزارش این پایگاه، تدابیر محدود کننده برای مبارزه با ویروس کرونا به از میان رفتن مشاغل بسیاری منجر شده است.
بیشتر بخوانید:
بر اساس برآوردهایی که سازمان بین المللی کار انجام داده، در طول سه ماه آینده، ۱۹۵ میلیون نفر در سراسر جهان شغل خود را از دست خواهند داد.
این موضوع مربوط به منطقه خاصی نبوده و در تمامی قاره ها از آمریکا گرفته تا آسیا و اروپا، طی ماه های آینده افراد بسیاری مشاغل خود را از دست میدهند.
این موضوع اکنون در کشورهایی مانند آمریکا خود را نشان داده و حدود ۲۲ میلیون نفر در حال حاضر برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کرده اند.
همچنین سازمان جهانی تجارت و صندوق بین المللی پول نیز درباره کاهش حجم مبادلات تجاری و کوچک شدن اقتصاد جهان هشدار داده اند.