آمادگی حوزههای علمیه برای همکاری با نهاد کلیسای ارتدوکس در مقابله با ویروس کرونا
مدیر حوزههای علمیه در نامه به دبیرکل شورای جهانی کلیساها، آمادگی حوزههای علمیه را برای همکاری و همفکری با نهاد کلیسای ارتدوکس در مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در نامه به دبیرکل شورای جهانی کلیساها، آمادگی حوزههای علمیه را برای همکاری و همفکری با نهاد کلیسای ارتدوکس در مواجه با ویروس کرونا اعلام کرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور در نامه به دبیرکل شورای جهانی کلیساها گفت: حادثه ناگوار انتشار ویروس کرونا مایه رنج و مصیبت کشورها و ملتها و موجب غم و اندوه رهبران ادیان، عالمان و اندیشمندان شده است.
وی افزود: حوزههای علمیه و بزرگان دین در قم و ایران ضمن ابراز همدردی با مصیبت دیدگان و آسیب دیدگان از پیروان همه ادیان و همه ملتهای جهان، آرزوی دوری همه بلاها و نابسامانیها از جهان و رحمت الهی برای جانباختگان و شفای عاجل برای بیماران را از خداوند منان دارد.
آیت الله اعرافی یادآور شد: حوادث و بلایای طبیعی در منطق ادیان آسمانی پدیدههایی هشداردهنده برای آزمون بشر، زمینه ساز تکامل و تعالی انسان، مایه بصیرت نسبت به مبدا و معاد، فرصتی برای سنجش و تجلی خصلتهای انسانی و اجتماعی و شکوفایی روح همدلی، ایثار و فداکاری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تبیین صحیح، عقلانی و حکیمانه این گونه حوادث و چگونگی مواجهه با آن، پرهیز از دوقطبی غیرواقعی علم و دین، توسعه پژوهشهای ناظر به معالجه آسیبها و معضلات اجتماعی وظیفهای سترگ بر عهده همه نخبگان، فرهیختگان و مسئولان است.
وی تصریح کرد: لازم است رهبران و عالمان دینی با تحکیم مبانی اعتقادی و توجه به ضرورت تزکیهی نفس و صیانت جامعه از ناهنجاریها و آلودگیها و نیز توجه به قدرت لایزال خداوند متعال، اهتمام به دعا و تضرع در پیشگاه خداوند را ترویج کنند و بدون تردید انجام این مهم نیازمند همدلی و همکاری همگانی همه مراکز و مجامع علمی دینی و رجوع به سرمایه بی نظیر تعالیم وحیانی پیامبران آسمانی با رویکردی جامع و عقلانی است. رهبران راستین الهی همواره بر ارادت و پیمان خود با خداوند و پیامبران الهی و انسانیت ایستاده اند و خواهند ایستاد.
آیتالله اعرافی در پایان اظهار داشت: حوزههای علمیه و بزرگان و استادان و طلاب آن آمادگی دارند ضمن تبادل تجارب علمی، پژوهشی، فرهنگی و امدادی به ویژه در عرصه مجازی، فصل جدیدی از هم فکریها و همکاریها را با مراکز علمی بین المللی، دانشگاه ها، مراکز دینی، رهبران ادیان آسمانی و کشورهای دنیا و نهاد مسیحیت ارتدوکس آغاز نمایند تا با این حوار و تعامل صف واحد ادیان الهی درخدمت بشریت شکل گیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *