چرا مسمومیت الکلی در پی شیوع کرونا افزایش یافت؟

10:44 - 31 فروردين 1399
کد خبر: ۶۱۳۸۱۸
بررسی های انجام شده در مورد تاثیر الکل بر ویروس کرونا نشان می دهد مصرف این ماده خطر ابتلا به کرونا را افزایش می دهد.
مصرف الکل احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهدبه گزارش گروه بین الملل ؛ بررسی‌های جدید نشان می‌ دهد، مصرف الکل نه تنها در جلوگیری از ابتلا به بیماری «کرونا» موثر نیست، بلکه احتمال ابتلا به آن را نیز افزایش می‌دهد.

به گزارش وب سایت سازمان بهداشت جهانی و اکونومیک تایمز، بررسی‌ های انجام شده در مورد الکل، نشان می‌دهد مصرف این ماده احتمال ابتلا به کرونا را به شکل قابل ملاحظه‌ ای افزایش می‌دهد.

سازمان بهداشت جهانی، پیشتر با انتشار بیانیه‌ای ضمن تایید تاثیر مصرف الکل بر افزایش احتمال ابتلا به کرونا، در مورد آسیب‌های جسمی و رفتار‌های خطرساز و مسائل روانی و خشونت ناشی از مصرف این ماده هشدار داده بود.

این سازمان در بیانیه خود تاکید کرد: «الکل سیستم ایمنی بدن را به خطر می‌اندازد و عواقب نامطلوبی بر سلامتی دارد؛ بنابراین مصرف این ماده به ویژه در زمان شیوع کرونا باید محدود شود.»
 

انتشار خبرهای نادرست در مورد تاثیر مصرف الکل بر کاهش خطر ابتلا به کرونا سبب شد تا بررسی‌های متعددی در این زمینه انجام شود.
 
نتیجه به دست آمده از این بررسی‌ها حاکی از آن است که مصرف الکل تاثیری در جلوگیری از ابتلا به کرونا نداشته و ترکیب آن با «متانول»، عوارض مهمی برای سلامتی و حتی خطر مرگ را در پی دارد.

مصرف الکل به طور معمول در سراسر جهان سالانه ۳ میلیون قربانی می‌گیرد که یک سوم آن در اروپا رخ می‌دهد.
 
این آمار جدای از آمار آسیب‌های جسمی و روانی ناشی از مصرف بالای این ماده در اروپا است.

مصرف الکل در آمریکا سالانه ۶۷۴۶۴۰ قربانی می‌گیرد؛ این در حالی است که کرونا تاکنون در این کشور ۳۹ هزار قربانی گرفته است.

سازمان‌ ها و نهاد‌های بهداشتی و پزشکی توصیه‌هایی در مورد الکل و مصرف آن در دوران شیوع کرونا داشته اند که عبارتند از «از نوشیدن الکل خودداری کنید»، «برای مقابله با استرس به الکل پناه نبرید»، «الکل را با سایر دارو‌ها مخلوط نکنید.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *