بخشی از منابع برداشتشده از صندوق توسعه ملی برای حمایت از کسب و کارها به کار گرفته شود
عضو کمیسیون «صنایع و معادن» مجلس گفت: در شرایط بروز کرونا بسیاری از کسب و کارها و بازارها تعطیل شد و بسیاری از مردم دچار مشکلات جدی شدند لذا ضرورت دارد بخشی از منابع برداشتشده از صندوق توسعه ملی برای حمایت از کسب و کارها به کار گرفته شود، تا از این طریق واحدهای تولیدی مجددا شروع به فعالیت کنند.
خبرگزاری میزان -
حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به برداشت دولت از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا گفت: دولت باید این منابع را برای حمایت از چند حوزه به کار بگیرد.
وی با اشاره به تخصیص بخشی از این منابع به حوزه درمان تاکید کرد: در کنار تخصیص بخشی از این منابع به حوزه بهداشت و درمان، دولت باید با بخش دیگری از این منابع را صرف حمایت از کسب و کارهای خۤرد و کلان کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شرایط بروز کرونا بسیاری از کسب و کارها و بازارها تعطیل شد و بسیاری از مردم دچار مشکلات جدی شدند لذا ضرورت دارد بخشی از منابع برداشتشده از صندوق توسعه ملی برای حمایت از کسب و کارها به کار گرفته شود، تا از این طریق واحدهای تولیدی مجددا شروع به فعالیت کنند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: همچنین دولت باید منابع اخذ شده از صندوق توسعه ملی را برای حمایت از کارگران فصلی در نظر بگیرد و پیشنهاد میشود به این کارگران وام های ارزان قیمت داده شود.
وی با بیان اینکه دولت میتواند از ظرفیت خیرین و گروههای جهادی برای حل بحران کرونا استفاده کند، اظهار داشت: خیرین و گروههای جهادی عناصری هستند که میتوانند کشور را در شرایط بحران آرام کنند و پای کار بیایند لذا ضرورت دارد با توجه به اخذ منابع از صندوق توسعه ملی، دولت این گروهها را برای حل مشکلات کشور ساماندهی کند و منابعی را برای این مسئله در نظر بگیرد.
حسینی کیا تأکید کرد: با این حال، منابع اخذ شده از صندوق توسعه ملی باید به صورت هدفمند و دقیق در موضوعات مرتبط با بحران کرونا مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *