تبدیل بیماران سابق کرونایی به نیروهای شفا دهنده
به گزارش گروه فضای مجازی ، ویروس کرونا مطمئنا ترسناک است و کاری کرده که سبک زندگی مردم جهان تغییر کند و روزهای زیادی را در خانه قرنطینه شوند تا از گزند این ویروس در امان بمانند. اما مقالات و پژوهشها این احتمال را قوت میبخشند که این ویروس به سادگی ما را ترک نمیکند و تا پیدا شدن دارو واکسن در میان ما خواهد بود.
در این میان چندین راه برای کنار آمدن با این گودزیلای کوچک هم ارائه شده که میتوان به قرنطینه سفت و سخت و تداوم خانه نشینی اشاره کرد که بسیاری از کارشناسان این راه را برای غلبه بر کرونا درست نمیدانند، چون از یک سو باعث رکود اقتصاد میشود و از سوی دیگر بیشتر خانوادهها هزینه لازم برای زندگی بدون کار در مدت طولانی را ندارند. از طرف دیگر حضور در جامعه و شروع کسب و کار میتواند سلامت مردم را با خطر همراه کند.
در این میان راه سومی هم مطرح شده که در حال بررسی بوده و کشور ما نیز در حال پیگیری و تحقیق درباره آن است. در این روش کارشناسان معتقدند که میتوان از آنتی بادی تشکیل شده در بدن بیماران بهبود یافته به دیگر بیماران برای بهبودی کمک کرد وبه طور مشخص آلمانیها معتقدند که میتوان ارتشی از بیماران بهبود یافته که روز به روز هم به تعداد آنها افزوده میشود، برای جنگ با کرونا و فعالیتهای اقتصادی تشکیل داد.
آنتی بادی چیست؟
سیستم ایمنی بدن انسان به شیوه استثنایی و فوقالعادهای کار میکند. این سیستم، مکانیسم شناسایی و از بین بردن مواد «خارجی» منحصر به خود را دارد. آنتی بادی یا همان پادتن نوعی پروتئین خونی است که توسط سیستم ایمنی بدن تولید میشود و به عوامل خارجی مثل باکتری و ویروس حمله و اثر آنها روی بدن را خنثی میکند.
به گزارش «وکس» آنتی بادیها میتوانند نشان دهند که آیا فرد به ویروس کرونا آلوده شده و بهبود یافته است یا خیر؛ بنابراین آنتی بادیها میتوانند به طور بالقوه زندگی عمومی افراد را تحت تاثیر قرار دهند.
روش تشکیل ارتش آنتی کرونایی
به گزارش وایرد، پادتنها در واقع سپری در برابر ویروس هستند و حضور آنها نشان دهنده ایمن بودن فرد برابر کروناست. هرچند برخی احتمال ابتلای دوباره این افراد به کرونا را مطرح کرده اند، اما بعید است این اتفاق تا زمان وجود پادتن روی دهد.
البته هنوز مشخص نیست که این ایمنی تا چه حد است، اما به تازگی آنتونی فاوچی، متخصص برجسته بیماریهای عفونی ایالات متحده گفته است: «متخصصان مطالعه این بیماری تقریبا مطمئن هستند که بیماران بهبود یافته کرونا، ایمنی زیادی در برابر آن دارند. اگر این ویروس مانند هر ویروس دیگری که میشناسیم عمل کند، به محض بهتر شدن، ایمنی خواهید داشت که شما را از عفونت مجدد محافظت میکند.»
ارتش کرونا؛ معجزه شفای مبتلایان
تبدیل بیماران سابق به نیروهای شفا دهنده میتواند امید فراوانی را به جامعه و بیماران کنونی تزریق کند. ویروس کووید-۱۹ همیشه به یک روش مشابه به بشر حمله میکند، اما مزیت ما نسبت به ویروس امکان تغییر راهبرد دفاعی، سازمان دهی مجدد و اختصاص منابع به گونهای است که بیشترین کارایی را داشته باشند.
ما حتی میتوانیم پادتنهای ایجاد شده در بدن بیماران بهبود یافته را به افراد دیگر تزریق کنیم و این سپر طبیعی را با دیگران به اشتراک بگذاریم. ما قادریم آرایش جنگی خود را تغییر دهیم و با انتقال نیروهای ایمن در برابر ویروس به جبهههای اصلی، راه شیوع آن را سد کنیم.
شبکه ان بی سی هم در گزارشی که از بیمارستان مانت ساینای در نیویورک تهیه کرده از آغاز طرح درمانی – تحقیقی با استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته خبر داده است. همزمان با گزارش شبکه ان بی سی، خبرگزاری ایسنا هم از آغاز طرح مشابهی در کرج توسط دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خبر داد که به موجب آن پژوهشگران کشورمان از بهبود یافتگان کرونا در کرج دعوت کرده اند که با اهدای خون و پلاسما به این طرح درمانی – تحقیقاتی کمک کنند. پیش از این هم در بیمارستان مسیح دانشوری این روش درمانی آغاز شده بود.
ایرادهای ساخت ارتش ضد کرونایی
به گزارش وایرد، پیاده سازی این راهبردها مثل هر نبرد دیگری نیاز به زیر پا گذاشتن برخی احساسات دارد چرا که در وهله اول مردم را به چند دسته مختلف مثل ایمن، آسیب پذیر، کادر درمانی در خط مقدم و... تقسیم میکند.