قوانین بازگشایی واحدهای صنفی ابلاغ شد
اصنافی که تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از بامداد جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.
خبرگزاری میزان -
با مراجعه به این سایت، منوهایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاهها»، «حمل و نقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» … مشاهده میکنیم که با باز کردن هر کدام از این منوها اطلاعات جزئیتر، قابل دانلود خواهد بود. مثالهایی از آنها را مرور میکنیم:
فروشگاههای عرضه گوشت
میادین و بازارهای میوه و ترهبار
فروشگاههای مواد غذایی، فروشگاههای زنجیرهای، هایپرمارکت و نظایر آن
مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانپذیر و مهمانسرا)
کیوسکهای عرضه مواد غذایی
مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالارپذیرایی، حلیم و آش، آشپزخانههای مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)
مراکز عرضه مواد غذایی (بقالی، خواربارفروشی، آجیلفروشی و نظایر آن)
آرایشگاههای مردانه و زنانه
کارگاههای نانوایی
عمدهفروشی
شهرکهای صنعتی
صنایع تولیدی
صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
صنایع کوچک
کارگاههای تولید مواد غذایی (بستنیسازی، کارگاه تولید شیرینی، کارگاه تولید محصولات لبنی و نظایر آن)
کارگاههای قالیبافی سنتی
خودروهای درون شهری و برون شهری
حمل بار جادهای
منوی امور اداری و خدمات عمومی
مراکز فروش لباس
فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای غیر از FMCG (غیرسوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)
پاساژ و مجتمعهای تجاری و بازارهای مرکزی مسقف
آرایشگاه و سالن زیبایی
آموزشگاههای رانندگی
رستوران، اغذیهفروشی، طباخی و فست فود (رستوران و غذای آماده -صرفا بیرونبر- مجاز به فعالیت هستند)
گرمابه، سونا و ماساژ
روزبازارها و نمایشگاهها
مراکز بازی و تفریحی و گیمنت
باشگاههای ورزشی و بدنسازی
تالارهای پذیرایی و سالن مراسم
قهوه خانه، چایخانه و تریا
اصنافی که در این فهرست عنوان نشدهاند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از بامداد جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.
پس از این ثبت نام، اصناف شهرستانها از تاریخ ۲۳فروردین و اصناف استان تهران از تاریخ ۳۰فروردین میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.
گفتنی است بازرسیهای بهداشتی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت.
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از اتاق اصناف ایران، تمامی راهنماهای گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعملهای بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir بارگذاری شده است.
با مراجعه به این سایت، منوهایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاهها»، «حمل و نقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» … مشاهده میکنیم که با باز کردن هر کدام از این منوها اطلاعات جزئیتر، قابل دانلود خواهد بود. مثالهایی از آنها را مرور میکنیم:
منوی اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی:
فروشگاههای عرضه گوشت
میادین و بازارهای میوه و ترهبار
فروشگاههای مواد غذایی، فروشگاههای زنجیرهای، هایپرمارکت و نظایر آن
مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانپذیر و مهمانسرا)
کیوسکهای عرضه مواد غذایی
مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالارپذیرایی، حلیم و آش، آشپزخانههای مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)
مراکز عرضه مواد غذایی (بقالی، خواربارفروشی، آجیلفروشی و نظایر آن)
آرایشگاههای مردانه و زنانه
کارگاههای نانوایی
عمدهفروشی
منوی صنایع و کارگاهها
شهرکهای صنعتی
صنایع تولیدی
صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
صنایع کوچک
کارگاههای تولید مواد غذایی (بستنیسازی، کارگاه تولید شیرینی، کارگاه تولید محصولات لبنی و نظایر آن)
کارگاههای قالیبافی سنتی
منوی حمل و نقل
خودروهای درون شهری و برون شهری
حمل بار جادهای
منوی امور اداری و خدمات عمومی
مراکز فروش لباس
برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحدهای صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست:
فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای غیر از FMCG (غیرسوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)
پاساژ و مجتمعهای تجاری و بازارهای مرکزی مسقف
آرایشگاه و سالن زیبایی
آموزشگاههای رانندگی
رستوران، اغذیهفروشی، طباخی و فست فود (رستوران و غذای آماده -صرفا بیرونبر- مجاز به فعالیت هستند)
گرمابه، سونا و ماساژ
روزبازارها و نمایشگاهها
مراکز بازی و تفریحی و گیمنت
باشگاههای ورزشی و بدنسازی
تالارهای پذیرایی و سالن مراسم
قهوه خانه، چایخانه و تریا
اصنافی که در این فهرست عنوان نشدهاند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از بامداد جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.
پس از این ثبت نام، اصناف شهرستانها از تاریخ ۲۳فروردین و اصناف استان تهران از تاریخ ۳۰فروردین میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.
گفتنی است بازرسیهای بهداشتی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *