روشی برای در امان ماندن غذا از کرونا
به گزارش گروه فضای مجازی ، کورش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی به خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا به حرارت حساسیت دارد، بنابراین غذاهایی که در دمای ۶۵ درجه به مدت ۳ دقیقه حرارت ببینند اگر ویروسی هم وجود داشته باشد از بین خواهدرفت. همچنین فرهنگ خوب و سالم غذای ایرانی، اجازه مصرف غذای خام و نیم پخته به افراد را نمیدهد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی تشریح کرد: باید به این نکته توجه داشت که غذای پخته شده آلودگی ندارد، اما نگرانی و مشکلی که وجود دارد مربوط به کسی است که غذا را آماده میکند و باید اطمینان کامل داشته باشیم که تمام نکات بهداشتی مانند زدن ماسک و شستن دست توسط این افراد رعایت شده است.
صمدپور در خصوص صنایع غذایی بیان کرد: خطری که بعضی از محصولات غذایی را تهدید میکند مربوط به امور حمل و نقل و جابجایی این مواد میشود.