«چه کسی لباس مرا پوشید»؛ روایتگر خاطرات آزاده دوران دفاع مقدس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «چه کسی لباس مرا پوشید» پیش رو حاصل نهضت خاطره نویسی دفاع مقدس است که از ذهن و زبان یکی از حضوریافتگان این عرصه ، محسن فلاح ،جاری و به قلم محبوبه شمشیرگرها نوشته و در انتشارات سوره مهر منتشرشده است.
کتاب«چه کسی لباس مرا پوشید»؛ داستان اسارت سرباز ایرانی و شهادت فردی دیگر با لباس ایشان و برگشتن او پس از حدود هشت سال به آغوش خانواده و در سوی دیگر داستان برگزاری مراسم ختم و خاکسپاری برای شهیدی که لباس محسن فلاح را پوشیده بود از جذابیتهای خاص داستان است.
داستان اسارت سرباز ایرانی و شهادت فردی دیگر با لباس ایشان و برگشتن او پس از حدود هشت سال به آغوش خانواده و در سوی دیگر داستان برگزاری مراسم ختم و خاکسپاری برای شهیدی که لباس محسن فلاح را پوشیده بود از جذابیتهای خاص داستان است.
محبوبه شمشیرگرها نویسنده این کتاب، کتاب «چه کسی لباس مرا پوشید» را یک دایره المعارف فرهنگ اسرای ایرانی میداند و معتقد است که پرداختن به مسایل اسرای ایرانی در عراق و کارهای فرهنگی و جمعی که آنجا انجام میشد، این کتاب را به یک دایرهالمعارف فرهنگ اسرای ایرانی تبدیل کرده که فلاح به خوبی از پس روایت آن برآمده است.
راوی این خاطرات با شروع درگیری در غرب کشور، و حتی قبل از آغاز رسمی حمله رژیم بعث عراق به مرزهای وطن، به سوی مناطق نا امن میشتابد و پس از مدتی حضور در جبهه و مبارزه، در چهارم فرودین ۱۳۶۱، در منطقه عملیاتی فتح المبین، به اسارت در میآید. سرانجام پس از تحمل هشت سال و چهارماه و بیست و نه روز رنج در کنج اسارتکدههای عراق، در اول شهرویر ۱۳۶۹ به آغوش ایران باز میگردد و زندگی شرافتمندانه خود را از سر میگیرد.