طرز تهیه ترافل با کیک پرتقالی
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پخت کیک برای اعضای خانواده یکی از لذت بخشترین اقدامات است. در ادامه به آموزش ترافل با کیک پرتقالی میپردازیم.
مواد لازم
- کیک پرتقالی:۱ عدد
مواد لازم برای تهیه پودینگ:
- شکر:۳۰۰گرم
- آرد:۴۵گرم
- پودر نشاسته:۶۵ گرم
- شیر:۱ لیتر
- زرده تخم مرغ:۵عدد
- کره:۶۰گرم
- وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین ترافل
- آب پرتغال:یک دوم پیمانه
- خامه شیرین شده:۳۰۰ گرم
- شکلات رنده شده:۶۵ گرم
روش تهیه پودینگ
ابتدا شکر، آرد و پودر نشاسته را با هم مخلوط میکنیم. شیر سرد و زردههای تخم مرغ را اضافه میکنیم و مایه را میزنیم تا اثری از زردهها داخل شیر باقی نماند. مواد را روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود، کره را اضافه میکنیم، شعله را خاموش میکنیم و در آخر وانیل را اضافه کرده و پودینگ ما آماده است.
روش تهیه ترافل
پودینگ را در ظرفهای تک نفره ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خوب خودش را بگیرد، کیک پرتغالی را به ابعاد ۵×۵ سانتی متر برش میزنیم و دو طرف کیک را با آب پرتغال مرطوب کرده و روی پودینگ قرار میدهیم، حالا روی کیک را با خامه شیرین شده شکوفه میزنیم و با شکلات رنده شده آن را تزئین میکنیم.