کرونا و چند نکته حیاتی برای این روزها
به گزارش گروه فضای مجازی ، علائم اصلی بیماری کووید-۱۹ عبارت است از سرفه خفیف، تنگی نفس، آبریزش بینی، گلودرد، سردرد و تب. تا کنون فقط ۱۵ تا ۲۰ درصد بیماران علائم شدید داشته اند که آن هم در افرادی با نقائص ایمنی بوده که ممکن است علائم شدیدتری همچون پنومونی یا برونشیت داشته باشند. تاکنون بیشتر افراد با عفونتهای شدید در گروه سنی بالای ۴۰ سال بوده اند.
باید توجه کرد که در ابتدا انسانها در تماس با حیوانات مبتلا به این ویروس شدهاند و سپس ویروس از انسان به انسان منتقل شده است. به درستی نمیدانیم که کدام حیوان منشاء اصلی کروناویروس ووهان بوده است. کروناویروس جدید در اثر تماس با مایعات بدن فرد مبتلا همچون ذرات سرفه بیماران منتشر میشود. همچنین وسیلهای که بیمار مبتلا به کرونا آن را لمس کرده است، میتواند در تماس با دهانف چشم و بینی سایر افراد آنها را هم آلوده کند. معمولا نمیتوان تشخیص داد که چه کسی ویروس را بیشتر منتقل میکند یا عفونتها در کدام مناطق بیشتر خواهند بود.
اگر بپرسید آیا ویروس کرونا قابل پیشگیری است یا خیر؟، باید گفت که بله. در حال حاضر واکسنی برای کرونا موجود نیست، اما میتوان با رعایت نکات بهداشتی از انتقال آن پیشگیری کرد؛ بنابراین سعی کنید تا از افراد بیمار دوری کنید. دستها را مرتب بشویید و از دست زدن به دهان و بینی و چشمها بپرهیزید.
در عین حال باید توجه کرد که علائم بیماری کروناویروس در اکثر موارد معمولاً خود به خود خوب میشوند. در عین حال اگر احساس میکنید که علائم شما از یک سرماخوردگی معمولی شدیدتر است به پزشک مراجعه کنید. پزشک ممکن است داروهای مسکن یا تب بر تجویز کند. همانند همه سرماخوردگیها مایعات فراوان بنوشید و تا حد ممکن استراحت کنید.
اگر شما مبتلا به کروناویروس هستید توصیههای اصلی پزشکی شامل ماندن و استراحت در خانه و همچنین نوشیدن مایعات فراوان را جدی بگیرید و تا حد ممکن با دیگران در تماس نباشید تا آنها از شما بیماری را نگیرند.