مصمم هستیم که با همه افراد حتی یقه سفیدها که فکر میکنند خط قرمز هستند برخورد کنیم/ مسئله اصلی ما مبارزه با فساد، تبعیض و تجاوز به حقوق عامه است
به گزارش خبرنگارگروه حقوقی وقضایی ، در این گزارش به اظهارات آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در مرداد ماه سال ۹۸ در جلسات مسئولان عالی قوه قضاییه اشاره میگردد.
تقویت نظارت و بازرسی درونسازمانی تضمینی برای اجرای قانون و حسن جریان امور در دستگاهها است
آیت الله رییسی هفتم مرداد ماه سال گذشته در جلسه مسئولان عالی قوه قضاییه به موضوع نظارت اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت توجه ویژه همه مدیران و مسئولان در دستگاههای گوناگون نسبت به نظارت درونسازمانی اظهار کرد: به عنوان یک اصل غیرقابل تردید، هر سازمان و دستگاهی که درون مجموعه خود را به خوبی کنترل میکند، میزان جرم و تخلف در آن سازمان به شکل محسوسی کاهش مییابد.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: دستگاههای ناظر برونسازمانی مانند سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات یا بخشهای دیگری که کار نظارتی را بر عهده دارند، مکلف به پایش روند اجرای قانون و حسن جریان امور در سازمانها هستند، اما نباید فراموش کنیم که همه این دستگاههای ناظر، در واقع بازوی کمکی سازمانها هستند و نظارت اصلی را مدیران و مسئولان هر سازمان به عهده دارند.
آیت الله رئیسی گفت: هر جا یک مدیر نسبت به نارسایی، فساد و تخلف در مجموعه خود حساسیت دارد، طبعا تخلفات در آن مجموعه کاهش مییابد و هر جا این حساسیت نیست، شاهد تخلف، فساد و ناهنجاری هستیم. بر همین مبنا، ما اصل را بر تقویت و تشدید نظارت و بازرسی درونسازمانی در خود دستگاه قضایی و سایر دستگاهها میدانیم.
رئیس قوه قضاییه، تقویت نظارت و بازرسی درونسازمانی را تضمینی برای اجرای قانون و حسن جریان امور در دستگاهها دانست و خاطرنشان کرد: خبرهایی که در جراید، لسان مردم و فضای حقیقی و مجازی منتشر میشود و دغدغه و مطالبه افکار عمومی است، مسئولیت مدیران کشور را برای نظارت سازمانی سنگینتر میکند تا در هر سه حوزه پیشگیری، حین فعالیت و پس از فعالیتها، نظارت و بازرسی جریان داشته باشد.
مشروح خبر را اینجا بخوانید.
مساله اصلی ما مبارزه با فساد، تبعیض و تجاوز به حقوق عامه است
آیت الله رییسی چهاردهم مرداد ماه با بیان اینکه امروز مساله اصلی ما مبارزه با فساد، تبعیض و تجاوز به حقوق عامه است، در عین حال تصریح کرد: اینکه کسی در جایی مرتکب فساد اقتصادی میشود، مجوزی برای قانون شکنی دیگران نیست. کسی که از چراغ قرمز عبور میکند، نباید بگوید به جای برخورد با من بروید با مفسدان برخورد کنید. هر دو، نقض قانون است و باید با آن برخورد شود. البته طبیعی است که حساسیت ما نسبت به جرایم بزرگتر که حقوق مردم را مورد تعرض قرار میدهد بیشتر است، اما باید این فرهنگ در کشور نهادینه شود که جرم کوچک و بزرگ فرقی ندارد و هر گونه نقض قانون، ضد ارزش است؛ بنابراین فساد اقتصادی عدهای نباید مجوز کم کاری، رشوه گرفتن و ترویج بی حیایی در جامعه شود.
مشروح خبر را اینجا بخوانید.
رییس قوه قضاییه بیست و هشتم مرداد ماه به عزم دستگاه قضایی برای برخورد با همه مظاهر فساد و تبعیض اشاره و تصریح کرد: مصمم هستیم که با همه افراد حتی یقه سفیدها که فکر میکنند خط قرمز هستند و میتوانند قانون را با استفاده از روابط و نفوذ خود دور بزنند، برخورد کنیم. ما در برخورد با مفاسد، هیچ خط قرمزی جز اجرای قانون نمیشناسیم.
آیت الله رئیسی گفت: همکاران بنده در دستگاه قضایی و همه مجریان قانون بدانند که اجرای عدالت، رضای خدا و مردم را در پی خواهد داشت و ناراضی بودن عدهای قلیل، به هیچ عنوان تعیین کننده و اثربخش نیست.
مشروح خبر را اینجا بخوانید.