روشهای دور کردن کرونا از گوشت
به گزارش گروه فضای مجازی ، با توجه به شیوع اپیدمی ویروس کرونا از زمان خرید گوشت تا زمان بسته بندی و مصرف آن باید توصیههای بهداشتی در این زمینه صورت بگیرد.
مسعودضیایی استاد بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درباره توصیههای بهداشتی گوشت با وجود ویروس کرونا توضیحاتی ارائه داد:
از زمان خرید گوشت و قراردادن آن در پلاستیک مخصوص، باید توجه داشته باشیم که دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم، زیرا احتمال آلودگی پلاستیکها وجود دارد، بنابراین بعد از ورود به خانه پلاستیک را درون سطل زباله درب دار قرار دهیم و گوشت خریداری شده به طور کامل و صحیح شسته شود؛ البته باید توجه داشته باشید که دستهای خود را حتما قبل و بعد از شستشوی گوشت با آب و صابون بشویید و ضد عفونی کنید.
برای بسته بندی گوشت از پلاستیکهای بهداشتی و یکبار مصرف استفاده شود و مجدد بعد از بسته بندی دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
همچنین فریز کردن گوشت و هر ماده غذایی هیچ تاثیری برای از بین بردن ویروس کرونا ندارد و با فریز کردن ویروس پایدار اثر میشود و چندین ماه ممکن است باقی بماند.
در صورتی که احتمال میدهیم گوشت هنوز مقداری آلودگی همراه خود دارد؛ این آلودگی را فقط باید در زمان پخت و پز از بین ببریم به این صورت که گوشت و هر ماده غذایی باید به صورت کامل پخته شود تا احتمال آلودگی موجود از بین برود.
توصیه ما این است که در دوره شیوع ویروس کرونا از مصرف غذاهای نیمه پخته و آماده به شدت خودداری و همچنین در این مدت غذای مورد استفاده در منزل تهیه و مصرف شود.
در صورت خرید از مکانهای عمومی، کیسههای خرید را قبل از ورود به منزل خالی کنید و داخل سطل زباله بیندازید، اگر هم میتوانید خریدهایتان را ضدعفونی کنید.
حتی اگر در خانه حضور دارید دستهایتان رو مرتب بشویید و به صورت و چشمان خود دست نزنید.