چند راهکار برای جبران خسارت ناشی از کرونا به کسب و کارهای کشور
در ایران با شیوع ویروس کرونا از اوایل اسفند ماه بازار فروش بسیاری از کسب و کارها ضعیف شد و تا اواخر سال بسیاری از واحدهای صنفی درب واحد خود را روی فروشندگان بستند.
کاهش عرضه و تقاضا در بازار باعث شد تا بسیاری از محصولات با کاهش میزان فروش در بازار مواجه شوند و در نهایت قیمت تمام شده این محصولات به مراتب کاهش پیدا کرد از جمله این محصولات میتوان به انواع میوه اشاره کرد.
دولت به کمک کسب وکارها بیاید
پیشتر حمید حاج اسماعیلی یک فعال کارگری در گفت وگو با اظهار کرد: دولت در این شرایط ویژه باید به دنبال راهکارهایی باشد که ضرر وارد شده به کسب و کارها، پس از رفع ویروس کرونا به راحتی قابل جبران باشد.
وی افزود: از جمله این راهکارها میتوان به ارائه تسهیلات کم بهره، معافیتهای مالیاتی و حمایتهایی در زمینه بیمه اشاره کرد.
حمایت از کارگران در شرایط فعلی فراموش نشود
در همین راستا علی دهقان کیا فعال کارگری و بازنشستگی در گفت وگو با بیان کرد: وضعیت کنونی کشور برای انواع کسب و کارها و صنایع مختلف بسیار سخت و حاد است و ضررهای زیادی شامل حال آنها میشود.
وی افزود: حمایتهای دولت در این شرایط ویژه باید به دو دسته تقسیم شود اول حمایت از صاحبین کسب و کار جهت جبران خسارتهای خود و دوم حمایت از کارگران و پرداخت هزینههای روزمره آنها.
این فعال کارگری خاطر نشان کرد: هم اکنون شاهد این هستیم که دولت چند نوع کمک معیشتی برای حداقل بگیران و افرادی که حقوق ثابت ندارند در نظر گرفته است تا این افراد بتوانند از پس هزینههای ضروری روزمره خود بربیایند.
دهقان کیا تصریح کرد: در این شرایط که کشور در وضعیت نیمه تعطیل به سر میبرد دولت نمیتواند حمایتهای زیادی از کسب و کارها و واحدهای تولیدی داشته باشد، اما پس از رفع ویروس کرونا دولت باید هزینههای تولید و خدمات را در کشور کاهش دهد تا ضرر وارد شده به کسب و کارها و صنایع مختلف جبران شود.