خواسته کرونایی سه چهره متفاوت از مردم
به گزارش گروه فضای مجازی ، «سهم من در بحران کرونا» عنوان پویشی است که همزمان با شیوع بیماری کرونا مطرح شده است. خیلی از چهرههای فرهنگی و دانشگاهی با پیوستن به این پویش آمادگی خود را در کمک به دولت و مردم اعلام کردهاند و در این زمینه هر یک متناسب باحیطه وظایفش راهکارها و پیشنهاداتی را به اشتراک گذاشته و جملگی از مردم خواسته اند تا با اجرای توصیهها و برنامههای بهداشتی، حذف سفرهای نوروزی و ماندن در خانه زنجیره انتشار کرونا در جامعه را قطع کنند.
در ادامه گزیده ای از صحبتهای سه چهره فرهنگی و دانشگاهی در خصوص کنترل شیوع ویروس کرونا را به نقل از روزنامه ایران میخوانید:
نجات از کرونا با اجرای توصیههای بهداشتی
محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: مهمترین خواسته جامعه دانشگاهی از مردم این است که در این شرایط به توصیههای پزشکان توجه کنند و در خانه بمانند. ما میدانیم که اگر مردم نکات بهداشتی را رعایت کنند میتوانیم این بیماری را براحتی شکست دهیم.
سفرها را تعطیل کردیم
حرمتالله رفیعی رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: کرونا را مسأله جدی و حاد تمام جهان از جمله ایران میداند و میگوید در همان ابتدای اعلام رسمی شیوع کرونا در ایران نامهای به وزارت میراث فرهنگی نوشتم و راهکارهایی دادم، اما آن راهکارها در آن زمان جدی گرفته نشد. همچنین از تمام
او میگوید: «خوشبختانه هیچ آژانس رسمی مسافرتی اقدام به تشویق سفر نکرده است و برخی از آژانسها و دفاتر خدماتی هم به سهم خودشان کمکهایی به بیمارستانهای محل بستری بیماران کردهاند.»
رفیعی بیمارستان یافت آباد را یکی از بیمارستانهایی میداند که برخی از آژانس دارها با خرید دستگاههای لازم برای بیماران مبتلا به کرونا به آن کمک کردهاند. او پاکسازی و ضدعفونی کردن برخی از دفاتر مسافرتی را از دیگر اقدامات این صنف برمیشمرد و میگوید: «همه باید برای شکست کرونا کمک کنیم و قطعاً کرونا را شکست میدهیم.»
مردم به سفر نوروزی نروند
«بهزاد اشجعی» دبیر کمیته فنی صدور گواهینامههای زیست محیطی کشور اظهار کرد: مردم باید در خانه بمانند و به هیچ وجه به سفر نوروزی نروند.
او روزهای کرونایی را مشابه روزهای آلودگی هوا میداند و معتقد است باید همه از ماسک استفاده کنند. اشجعی در پاسخ به این سؤال که چرا مردم با وجود گرانی بنزین و شیوع کرونا همچنان با خودرو در خیابانها تردد میکنند، میگوید: «مطالعات نشان میدهد که ۶۰ درصد پایتخت نشینها هنوز کرونا را جدی نگرفتند.» به اعتقاد او این دیدگاه سهلانگارانه تهرانیها ناشی از نگاه رسانه ملی است که سعی در ساده جلوه دادن کرونا دارد.
اشجعی میگوید: خیلی از مسئولان در گفتگو با این رسانه کرونا را ساده میگیرند یا حتی برخی از متخصصین در گفتگو با آن اعتقاد دارند که همه باید کرونا بگیرند. مردم وقتی چنین اظهارنظرهایی را میشنوند با خودشان میگویند ما که باید کرونا بگیریم پس چرا به فعالیتهای خودمان در جامعه ادامه ندهیم! او میگوید باید وجه ترسناک این قضیه در رسانهها و در اظهار نظر مسئولان به مردم یادآوری شود تا زنجیره شیوع این بیماری قطع شود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.