طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی در نوروز ۱۳۹۹
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، علیرضا رفیعی پور، اظهار کرد: در راستای اعمال نظارت بهداشتی بر فرآوردههای با منشأ دامی و در قالب طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فراوردههای خام دامی که از تاریخ ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین سال ۹۹ ادامه خواهد داشت، اکیپهای دامپزشکی در سطح کشور و به صورت شبانهروزی بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فراوردههای خام دامی نظارت خواهد داشت.
رفیعی پور خاطرنشان کرد: با توجه به تشکیل ستادهای استانی و شهرستانی در طرح تشدید نظارت نوروزی سال ۱۳۹۹، همچون سال گذشته، اکیپهای نظارت بهداشتی و قرنطینهای ادارات کل دامپزشکی استانها بر روند فرآوری، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی در مراکز توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی، رستورانها و سایر اماکن مرتبط، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری، کارگاههای فرآوری و بستهبندی، خودروهای ویژه حمل فراوردههای با منشأ دامی در سطح کشتارگاهها، مراکز بسته بندی و عرضه نظارت خواهند داشت.
وی با بیان اینکه در طرح نوروزی ۱۳۹۹، تعداد ۱۴۹۱ نفر در قالب ۸۶۷ اکیپ بهداشتی نظارتی و قرنطینهای در هر روز به هموطنان عزیزمان خدمت خواهند کرد، افزود: تعداد افراد فعال در اکیپهای نظارتی طرح نوروزی سال ۱۳۹۹ به منظور تأکید بیشتر بر افزایش روند نظارتهای بهداشتی با توجه به شرایط ناشی از کروناویروس در مقایسه با طرح سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.
رئیس سازمان دامپزشکی در ادامه ضمن ابراز امیدواری از اینکه با همکاری کلیه مردم بزرگوار ایران و مسئولان اجرایی کشور در حوزههای مختلف بویژه در بخشهای نظارت بهداشتی کشور از مرحله دشوار بیماری ناشی از کروناویروس و مخاطرات آن گذر کنیم، یادآور شد: پیرو همین موضوع با هدف حذف هرگونه مخاطره بهداشتی در فرآوردههای خام دامی، توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکلهای صنفی مربوطه، ضوابط ویژهای برای تشدید اقدامات بهداشتی به منظور اجرا در مراکز فرآوری و عرضه تدوین و به ادارات کل دامپزشکی و تشکلهای صنفی ابلاغ شده است.