مردم بیماری کرونا را جدی بگیرند و در منزل بمانند/ موکول کردن دید و بازدید عید به دوران پساکرونایی
یک عضو شورای شهر تهران بر ضرورت جدی گرفتن هشدارها از سوی مردم در مقابله با کرونا به خصوص در ایام عید تاکید کرد.
خبرگزاری میزان -
سید محمود میرلوحی، عضو شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت شهری برای مقابله با بیماری کرونا گفت: برای مقابله با بیماری کرونا باید با مردم شهر در این ارتباط گفتوگو کرد و از آنها بخواهیم که از منزل خود بیرون نیایند.
وی ادامه داد: به این موضوع هم باید توجه کرد که نمیتوان تعطیلات شهر را تعطیل کرد، برای مثال پیش از شیوع این بیماری، میزان تولید پسماند در تهران به زیر 5هزار تن رسید که جای خوشحالی داشت و میخواستیم با اعلام آن به مردم از آنها تقدیر و تشکر کنیم اما مجددا با لغو جداسازی پسماندها در تهران، میزانش به 7هزار و پانصدتن و 8هزار تن در روز رسیده است.
میرلوحی با بیان اینکه شب عید در راه است، خاطرنشان کرد: از مردم خواهش میکنیم که مصرف را کاهش دهند و اگر در منازلشان ارتباط افراد و خانوادهها کاسته شود، در نتیجه تولید هم باید کاهش پیدا کند، در نتیجه با این شرایط مگر میتوان بگوییم که کارکنان سازمان پسماند تعطیل کنیم و یا تامین میوه در شب عید یکی از مشکلات همیشگیمان در این زمان از سال بود که نمیتوان فروشگاههای شهروند و یا میادین توزیع میوه و ترهبار را تعطیل کرد چراکه این مراکز همچنان با مراجعه مردم روبهرو هستند.
وی ادامه داد: متاسفانه با اضطرابی که در میان مردم به وجود آمده، شهروندان بیشتر از گذشته به این مراکز مراجعه کرده و بیشتر از آنان کالا خریداری میکنند که ممکن است بیشتر هم بشود یا برای مثال سازمان آتش نشانی بیشترین وظایف را در حوزه ضدعفونی برعهده دارد، در نتیجه شهرداری در حوزههای مختلف تامین اقلام ضروری باید وجود داشته باشند و راه روبهرو شدن با مردم گفتوگو و همکاری مردم با مجموعه مدیریت شهری در این حوزه است.
میرلوحی با بیان اینکه شاید تنها بتوان محدودیتهایی را در ورودی شهرها اعمال کرد، خاطرنشان کرد: باید مردم را توجیه کرد و با گفتوگو آنان را متقاعد کرد که در خانه بمانند و همه کمک کنند تا این اتفاق بیفتد و بتوانیم بر این بیماری فائق شویم.
وی ادامه داد: افزایش مراجعات شهروندان به بیمارستانها یکی یکی از مشکلاتی که در گزارشهای اخیر به دستمان رسیده و باید کم شود و خود مراجعه به مراکز درمانی مسالهساز است چراکه تراکم این ویروس در این مراکز بیشتر است و در نتیجه احتمالا ابتلا افراد به این بیماری بالاست، در نتیجه همه باید تلاش کنند تا افراد تا جای امکان در خانه بمانند و تنها در موارد اورژانسی به بیمارستان رجوع کنند.
میرلوحی خاطرنشان کرد: باید گاهی با مردم گفتوگو کرد، گاهی باید به آنان هشدار داد و گله کرد حتی اگر ضرورت داشته باشد به مردم باید نهیب زد تا این مساله را جدی گرفته و در خانه بمانند تا تماسها کمتر شده تا از زمینهسازی بیشتر این بیماری جلوگیری شود.
وی با تاکید بر عدم دید و بازدیدهای مرسوم هرساله تاکید کرد: در این شرایط خانوادهها میتوانند با شرایط بهتری میتوانند از این بلا عبور کرده و بتوانیم بر این مساله فائق بیاییم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *