فواید و خواص شگفت انگیز فلفل دلمهای
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، معمولا برای خوشطعم شدن غذاها از جمله طبخ مرغ و گوشت، از فلفل دلمهای سبز و قرمز بهعنوان چاشنی و طعمدهنده استفاده میشود. فلفل دلمهای جز سبزیجاتی است که مصرف آن فواید و خواص بی نظیری برای اعضای بدن به همراه دارد.
فلفل دلمهای دارای رنگهای مختلفی است که آن را میتوان در همه فصول یافت، اما ماههای تیر و مرداد اوج به میوه نشستن این گیاه زیبا با رنگهای متنوع است.
فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است که هر دوی آنها آنتیاکسیدانهایی قوی هستند. هر دوی این آنتیاکسیدانها بر روی رادیکالهای آزاد که اثر تخریبی روی سلولها دارند، تاثیر میگذارند.
در ادامه با برخی از انواع مزایای فلفل دلمهای آشنا میشوید.
فلفل دلمهای زرد غنی از ویتامین "ث" و آ است که پوست، تاندون ها، رباطها و رگهای خونی را ترمیم و غضروف، استخوانها و دندانها را حفظ میکند و زخمها و اسکارها را درمان میکند.
ویتامین E و محتوای ویتامین C درون فلفلسبز یک ترکیب بسیار عالی است، چرا که نیاز بدن ما برای بهبود زخمها را بر طرف میکند.
فلفل دلمهای قرمز، سبز و زرد غنی از ویتامین ث هستند که به تولید کلاژن کمک میکند. کلاژن پوست را محکم میکند و از سلولها در برابر آسیب بیشتر محافظت میکند.ویتامین ث موجود در این میوه برای حفظ سیستم ایمنی سالم و ایجاد کلاژن قوی برای پوست و مفاصل حیاتی است.
جالب است بدانید که، فلفل دلمهای قرمز محرک طبیعی رشد مو است و با تحریک گردش خون در درمان ریزش مو بسیار موثر است. نوشیدن آب فلفلدلمهای سبز میتواند به شما کمک کند تا ریزش موی سر شما کم شود. اگر از موخوره رنج می برید، فلفل سبز می تواند بسیار به شما کمک کند. حاوی مقدار زیادی ویتامین ث است که جذب آهن توسط سلول های مو را تسهیل و اکسیژن کافی برای مو ها را تامین می کند.
به خاطر خواص ضد قارچ و ضد باکتری، فلفل دلمهای میتواند عفونتی مانند زونا و قارچ پا را در ترکیب با داروهای مناسب تسکین دهد. محتوای ضدباکتریایی و ضدقارچی موجود در آب فلفلدلمهای سبز میتواند به ما کمک کند، تا از شر انواع عفونتها در امان باشیم.
فلفل دلمهای قرمز و زرد را سوپرغذا نیز نامیدهاند، زیرا سرشار از مواد آنتیاکسیدان بوده و خاصیت قوی ضدسرطانی دارد همچنین منبع غنی ویتامین C و ویتامین A است.غنی بودن در مواد مغذی و ضد التهاب در فلفل دلمهای نیز فواید متعددی برای مقابله با سرطان دارد.
فلفل سبز غنی و سرشار از کلسیم است که میتواند استخوان و دندانها را قوی و سالم نگه دارد؛ و به حفظ سلامت دهانی کمک کند.
نکتهای که در استفاده از فلفل دلمهای باید به آن توجه کرد این است که بعد از طبخ غذا از خوردن فلفل دلمهای موجود در آن غذا، پرهیز کنید زیرا فلفل دلمهای تمامی مواد زاید موجود در گوشت مرغ یا سلیر گوشتها را به خود جذب کرده و بهعنوان آنتیاکسیدان عمل میکند.