با این توصیههای غذایی کرونا را شکست دهید
به گزارش گروه فضای مجازی ، همه گروههای سنی میتوانند تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گیرند، اما سالمندان، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی، پرفشاری خون، دیابت و آسم و مشکلات تنفسی و کبدی، بیماران کلیوی، سرطانهای تحت درمان، بیمارانی که به هر دلیلی کورتون مصرف میکنند و مبتلایان به نقص سیستم ایمنی بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس هستند.
گزیدهای از صحبتهای مهرداد شریفی، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز درخصوص نکات مهم تغذیهای برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را به نقل از خبرگزاری ایرنا میخوانید:
برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونتهای ویروسی توصیه میشود، مصرف منابع غنی پروتئین همچون منابع پروتئین حیوانی (گوشت قرمز، ماکیان مانند مرغ، غذاهای دریایی مانند ماهی)؛ حبوبات مانند سویا؛ اسید آمینه آرژنین شامل مغزها، حبوبات، اسید چرب امگا ۳ (ماهی، روغن کانولا، روغن کلزا، گردو) و تقویت سیستم ایمنی از طریق بهبود فعالیت افزایش فعالیت لنفوسیتهای تی (نوعی از گلبولهای سفید خون) مورد توجه قرار گیرد.
ویتامین c موجب بهبود وضعیت فاگوسیتوز و در نهایت از بین بردن باکتریها و ویروسها میشود، این ویتامین در میوههایی مانند پرتقال، لیمو، کیوی، گریپ فروت و سبزیهایی مانند گل کلم و فلفل دلمهای وجود دارد.
مصرف دوزهای بالای ویتامینها و مواد معدنی اثر محافظتی ثابت شدهای در پیشگیری از بیماریهای عفونی ندارند و لذا مصرف منابع غذایی توصیه میشود.
از مصرف مواد غذایی که مستقیما با دست تماس پیدا میکنند (فینگر فود) پرهیز شود، ضمنا لازم است از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها، انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن تا حد امکان تا حد امکان خودداری شود.
ویتامین A، یکی از ویتامینهای محلول در چربی است که کمبود آن زمینه را برای بروز عفونت فراهم میکند و یک ویتامین ضد التهاب است که در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و یکپارچگی مخاطی نقش دارد.
مایعات کافی و فراوان بنوشید، زیرا هیدارته بودن به بدن برای دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب کمک میکند.