تاثیر سرما و فریز کردن بر روی کرونا
به گزارش گروه فضای مجازی ، مسعود مردانی فوق تخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا در مورد فریز کردن مواد غذایی و مصرف فلفل سیاه در زمان شیوع کرونا به خبرگزاری باشگاه خبرنگاران گفت:
تصور این موضوع که فریز کردن مواد غذایی باعث ازبین رفتن ویروس کرونا میشود کاملا نادرست است؛ در واقع ویروس در عمل فریز شدن گاهی اوقات باعث حفظ و محکم شدن آن میشود.
نگهداری نان در فریزر نه تنها منجر به از بین رفتن ویروس کرونا نمیشود، بلکه منجر به پایداری احتمالی آن خواهد شد. هرچند که حرارت دادن نان قبل از مصرف میتواند منجر به از بین رفتن آلودگی احتمالی شود.
ویتامینهای A موجود در سبزیجات تازه و مخصوصا هویج، ویتامین C موجود در مرکباتی مانند لیموشیرین و پرتقال و همچنین مصرف ویتامین D که به وفور در غذاهای دریایی، زرده تخم مرغ و پنیر وجود دارد، منجر به تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن در پیشگیری از عفونتهای مختلف دستگاه تنفس به خصوص ویروس کرونا میشود.
برای اینکه مواد غذایی، میوه و سبزیجات از آلودگی احتمالی ویروس کرونا از سطح آنها مبرا شوند، باید با استفاده از دستکش و شست شویی صحیح و کامل آنها با آب و مواد ضدعفونی کننده اقدام کرد.
افرادی که فلفل سیاه مصرف کرده اند و دچار سرفه و تنگی نفس شده اند، این علائم هیچ ارتباطی با ویروس کرونا ندارد و مربوط به مصرف فلفل سیاه میباشد.