طرز تهیه کیک هویج، گردو

2:25 - 08 فروردين 1399
کد خبر: ۶۰۴۹۴۲
در این مطلب طرز تهیه کیک هویج، گردو را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک هویج، گردو به گزارش گروه فضای مجازی ، یک هویج یکی از کیک های ساده  و مناسب برای صبحانه است که از دیر باز در بین مردم طرفدار داشته است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو را بیاموزید.

  • مواد لازم برای کیک هویج:


آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی

شکر
۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
هویج رنده شده ۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ۱/۲ پیمانه

  • طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین:

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم می‌زنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه می‌کنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم و کم کم به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه می‌کنیم.

با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می‌کنیم تا یک دست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می‌کنیم و مایه کیک هویج را در قالب می‌ریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

(البته در فر‌های مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می‌کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم؛ و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه می‌توانید آن را با خامه تزیین کنید.


برچسب ها: تغذیه کیک هویج

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *