حضرت زینب (س) با صبر جمیل حوادث عاشورا را رهبری و پیامبری کرد

11:06 - 20 اسفند 1398
کد خبر: ۶۰۴۴۸۲
مدرس حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه رفتارحضرت زینب (س) مظهر صبر است، گفت: صبر فقط در تحمل مصیبت معنا نمی‌شود، بلکه صبر جمیل یک مدیریت رفتاری است که حضرت زینب (س) توانست حوادث عاشورا را رهبری وبه عبارتی پیامبری کند.

حضرت زینب (س) با صبر جمیل حوادث عاشورا را رهبری و پیامبری کردخدیجه جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با تاکید بر اینکه رفتار حضرت زینب (س) مظهر صبر است، اظهار کرد: صبر فقط در تحمل مصیبت معنا نمی‌شود، بلکه صبر جمیل یک مدیریت رفتاری است که حضرت زینب (س) توانست حوادث عاشورا را رهبری و به عبارتی پیامبری کند.

وی به فرموده مقام معظم رهبری درباره حضرت زینب (س) پرداخت و بیان داشت: به گفته رهبر انقلاب «ارزش و عظمت حضرت زینب (س) به دلیل موضع و حرکت عظیم انسانی اسلامی ایشان است که بر اساس تکلیف به انجام رساند».

مدیر حوزه علمیه کوثر با بیان اینکه موقعیت شناسی و مدیریت حضرت زینب (س) قبل و بعد از عاشورا توانست شاخص اصلی حرکت ایشان را تشکیل دهد، افزود: این گونه حرکات مدیریتی باعث عظمت بخشیدن به شخصیت این حضرت شد. همچنین ۲ خطبه‎ای فراموش نشدنی که بعد از عاشورا قرائت کردند نشان از اتکا به نیروی الهی و توجه بر مدیریت حرکت این بانوی بزرگوار دارد.

بیشتر بخوانید:

جلالی بیان داشت: حضرت زینب (س) با ایمان کامل، انقلابی گری و باطن آمیخته از ایثار و فداکاری توانست خطبه‌های فراموش نشدنی را بین مردم و حاکمان زمان بیان کند و هدف او نه تنها بیان شخصیت برادر بلکه پرداختن به امام و مقتدا و قیام عظیم امام حسین علیه السلام بود.

وی ضمن تاکید بر اینکه عبادت شب حضرت زینب (س) ذخیره‌ای برای حرکت روز ایشان بود ادامه داد: او بسیار محکم صحبت می‌کرد که نشان می‌داد نه تنها یک زن بلکه یک الگو برای زنان و مردان است. او در مسیر کوفه با آسیب شناسی رفتار مردم به آنان گوشزد کرد که شما نتوانستید به وظیفه خود عمل کنید و در نتیجه این قصور، واقعه عاشورا و شهادت جگر گوشه پیامبر (ص) رخ داد.

این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: حضرت زینب (س) با اینکه فرزندان خود را در واقع عاشورا از دست داد، اما هیچ گاه به این موضوع اشاره نکرد، او دختر کسی بود که وقتی پای منبر صحبت کرد همگان اذعان کردند گویی شخص امیرالمومنین علی (ع) است که سخنرانی می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *