طرز تهیه کیک هویج را بیاموزید
به گزارش گروه فضای مجازی ، در روزهای آغاز سال جدید چقدر خوب است که در دورهمی های خانوادگی و بدون نیاز به هزینه های گزاف افراد در خانه دست به پخت کیک و شیرینی بزنند. در این شرایط خانواده ها می توانند از مصرف کیک خانگی لذت ببرند. طرز تهیه کیک هویج به این شرح است:
آرد: ۲ لیوان
مکملهای آرد:
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
- ظرف شماره ۲
کره آب شده (یا روغن): ۱ لیوان
شکر سفید: کمتر از ۱ لیوان (سهچهارم لیوان)
شکر قهوهای: به اندازه شکر سفید
(اگه شکر قهوهای نبود مهم نیست، ۲ لیوان شکر سفید یا پودر قند بزنید)
تخم مرغ: ۴ عدد (دونه دونه اضافه و مخلوط کنید).
محتویات ظرف ۱ رو در دو مرحله داخل ظرف ۲ بریزید و آروم مخلوط کنید.
۲ عدد هویج رنده شده و نصف لیوان گردو خورد شده (اختیاری) رو اضافه کنید و موارد رو یکدست کنید.
کف قالب رو چرب کنید، کاغذ روغنی بذارید و خمیر کیک رو بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه (حدودی ، چون عملکرد فرها متفاوت هست) در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدید. اگه دمای فر از پایین هست، ۳-۴ دقیقه نهایی، گریل رو روشن کنید..
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.