در نان، ویروسی هم اگر باشد هنگام پخت نابود می‌شود

11:45 - 17 اسفند 1398
کد خبر: ۶۰۳۵۴۴
خبرگزاری میزان-میرزای رزاز، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی گفت: از نانوایی تا منزل مراقب نان‌ها باشید و قبل از مصرف حرارت دهید.

 

[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2509698_749.mp4']

 

در نان، ویروسی هم اگر باشد هنگام پخت نابود می‌شود



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *