غذاهای ضد ریزش مو را بشناسید
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، آنچه باعث سلامتی پوست سر و موی انسان میشود در مواد غذایی وجود دارد و استفاده از این مواد فرد را از مواد شیمیایی بینیاز میکند. عوامل متعددی نظیر ژنتیک، اختلالات هورمونی، کمکاری تیروئید، کمبود ویتامینها و گردش خون ناکافی در پوست سر موجب ریزش غیرطبیعی مو میشوند.
مصرف مواد غذایی مغذی تا حد زیادی در کنترل ریزش مو مؤثر است. در ادامه در مورد اینکه چه چیزهایی بخوریم تا اینکه از ریزش مو جلوگیری شود صحبت میکنیم.
بیوتین یک ویتامین محلول در آب از خانوادهی ویتامینهای گروه ب است که موجب تقویت مو و پوست سر میشود. منابع غذایی حاوی بیوتین عبارتند از مغزها، برنج قهوهای و جوی دو سر.
عدسها پر از مواد غذایی سالم همچون آهن، روی، پروتئین و بیوتین هستند. همچنین دانهی سویا و لوبیا قرمز هم برای پیشگیری از ریزش مو عالیاند. پس اطمینان حاصل کنید که به طور منظم از این حبوبات مصرف میکنید.
تخم مرغ، منبعی غنی از پروتئین، روی، سلنیوم، سولفور و آهن است. روی، مادهایست که برای ترمیم بافت پوست سر و تضمین صحت عملکرد غدد چربی در اطراف فولیکولهای مو ضروری است. همچنین کمبود آهن هم از علل شناخته شدهی ریزش مو است.
سالمون سرشار از امگا ۳ و منبع خوب پروتئین و ویتامین B۱۲ و آهن است. اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت پوست سر ضروری هستند. گیاهخواران نیز باید روزانه ۱-۲ قاشق غذاخوری بذر کتان بخورند تا چربیهای امگا ۳ مورد نیاز بدنشان تامین شود.
محصولات لبنی را به هر شکلی که میتوانید (ماست، پنیر، شیر و ...) مصرف کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر میتوانید چند قاشق بذر کتان و گردو هم اضافه نمایید تا اسیدهای چرب امگا ۳ و روی نیز به خواص آنها اضافه شود.
اسفناج غنی از آهن است و حاوی سبوم است که به عنوان نرم کننده طبیعی مو عمل میکند. رنگ سبز برگها نیز حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و آهن دارد. همه به حفظ مو، درخشندگی کمک میکند.
قرنهاست مردم بر این باورند که مریم گلی از ریزش مو پیشگیری میکند. مصرف روزانهی روغن مریم گلی، یا خود مریم گلی بعنوان ادویه، فرآیند بازسازی پوست بدن را بهبود میبخشد. بدین معنی که پوست و مویی سالمتر پیدا خواهید کرد.
ریشه قرمز یاقوتی در مواد شیمیایی طبیعی به عنوان نیتراتها شناخته میشود پس از تجزیه شدن در بدن این مواد شیمیایی ممکن است به افزایش گردش خون کمک کنند که ممکن است اکسیژن و مواد غذایی را به فولیکولهای ترشحی مو برساند.