چگونگی میتوان با آرد بادام شیرینی پخت
به گزارش گروه فضای مجازی ، هم اکنون در سال جدید به دلیل بروز مشکلات اقتصاد چقدر خوب است که خانمها خود وارد عمل شده و شیرینی خانگی شیرینی سالم را برای مصرف خانواده و بستگان آماده کنند. طرز تهیه شرینی با آرد بادام به این شرح است:
آرد ۲۵۰ گرم
روغن جامد لادن طلایی ۱۵۰ گرم یا کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام درختی ۱۲۵ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند ۱۵۰ گرم
خلال بادام برای تزیین به میزان لازم
- طرز تهیه:
روغن جامد یا کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل حدود دو دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و سه دقیقه هم بزنید آرد را روی مواد الک کنید و با لیسک به خورد مخلوط روغن و پودر قند بدید، در آخر پودر بادام را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرم و یکنواختی بدست آید.
چون کیفیت روغنها و یا کرهها خیلی متفاوته ممکنه خمیر با ورز دادن یکدست نشه بنابراین کافیه یکبار از چرخ گوشت تمیز و خشک و عاری از هر گونه آلودگی خمیر رو رد کنید.
سپس در کیسه فریزر بگذارید و به مدت پنج ساعت در یخچال استراحت بدید.
بعد از طی این مدت خمیر رو روی سطح تمیزی که کمی آردپاشی کردید با کمک وردنه به قطر سه میلی متر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با کمی فاصله کنار هم بچینید.
شیرینی بادامی رو که کاتر زدید و توی سینی چیدید فر رو روی حرارت صدوهشتاد درجه روشن کنید. سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه در صورت دلخواه دو قطره زعفران دمکرده به سفیده اضافه کنید (الزامی نیست) با قلموی آشپزی از سفیده روی شیرینیها بمالید بعد روی هر شیرینی رو با یک خلال بادام تزیین کنید.
سینی رو توی فر در طبقه وسط قرار بدید و حدود یک ربع زمان بدید تا شیرینیها پخته بشن و روشون کمی طلایی بشه، من بعد از هشت دقیقه سینی رو از فر خارج میکنم و میچرخونم و مجددا هفت تا هشت دقیقه دیگه میذارم تو فر بمونه که هر دو طرف سینی به یک اندازه حرارت ببینند.
بعد از پخت اجازه بدید کمی از داغی بیافته بعد شیرینیها رو روی پنجره سیمی بچینید تا کاملا خنک شوند.
این مقدار مواد تعداد نود شیرینی با کاتر برگ داد ممکنه با کاترهای کوچکتر تعداد بیشتری شیرینی بهتون بده.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.