افزایش 1.5میلیون متر مربعی مساحت مراکز آموزشی ایمن در کشور تا آخر سال 94
مرتضی رئیسی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره میزان بودجه در نظر گرفته شده برای رسیدگی به وضعیت مدارس تخریبی و قابل بازسازی در کشور بیان کرد: مهمترین ردیفهای اعتباری ملی که در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است، مربوط به تخریب، بازسازی و مقاومسازی مراکز آموزشی بوده که در این زمینه 695 میلیارد تومان از سوی مجلس تصویب شده است.
وی با بیان این مطلب که برای بازسای و مقاوم سازی مدارسی که
مقاوم نیستند باید طبق مصوبه مجلس هفتم در آن زمان بودجهای در نظر گرفته میشد،
تصریح کرد: بر اساس آن مصوبه قرار بر این بود که 4 میلیارد دلار از سوی مجلس اعتبار به این منظور اختصاص یابد که این امر محقق نشد و نتیجه مشکلاتی است که اکنون در این زمینه با آن مواجه هستیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از افزایش قیمت
و در نظر نگرفتن تغییر تورم سالیانه از سوی مجلس، مطرح کرد: باید با افزایش قیمتها این تغییرات در اعتبارات عمرانی نیز در نظر گرفته شود، اما این اقدام صورت نمیگیرد.
رئیسی در ادامه افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس چهار هزار و 900 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای مقاوم سازی مدارس به اعتبار کلانی نیاز داریم، ادامه داد: لذا به نظرم اگر بخواهیم که هم مدارس ایمن شود و هم یک اتفاق ضربتی برای مقاوم کردن مدارس در کشور صورت گیرد، نیازمند اعتبارات کلان در این حوزه هستیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در خاتمه خاطرنشان کرد: با اعتباراتی که در اختیار داریم، تا پایان سال جاری میتوانیم، یک و نیم میلیون متر مربع به مساحت مراکز آموزشی ایمن در کشور اضافه کنیم.