با رژیم غذایی مناسب از کرونا دور بمانید
به گزارش گروه فضای مجازی ، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا حتی اگر بیماری زمینهای دارید؛ باید سیستم ایمنی بدنتان را با تغذیه سالم تقویت کنید.
صفورا مقصودی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی درباره رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به کرونا توضیحاتی به شرح زیر بیان کرد:
یکی از مواردی که افراد جامعه در برهه کنونی باید بیش از همیشه به آن توجه داشته باشند دریافت ویتامین ث است که برخی میوهها مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش و ... منبع خوبی از این ویتامین هستند.
مصرف پیاز خام، کدوحلوایی، کلم و تخم مرغ پخته شده نیز به شهروندان توصیه میشود، ضمن اینکه مصرف گردو و ادویه جاتی مانند زعفران و زردچوبه نیز به مقاوم سازی بدن کمک خوبی میکنند.
مردم بهتر است روغن زیتون را در برنامه غذایی خود هنگام پخت و پز گنجانده و از مصرف کنجد نیز غافل نشوند.
خوراک عدسی و لوبیا و همچنین گوشت سفید و قرمز پخته شده میتواند پروتئین مورد نیاز را تامین کند.
استفاده از مستمر از میوه جات و فرآوردههای پروبیوتیکی و همچنین شکلات تلخ نیز بهتر است در برنامه غذایی روزانه افراد قرار گیرد.
محدود شدن مصرف موادغذایی شیرین و حذف فست فودها نظیر همبرگر، سوسیس و کالباس و بهتر است از مصرف انواع کنسروجات نیز خودداری شود.
توصیه میشود برای حفظ سلامتی بخصوص در این ایام مصرف انواع شیرینی جات مانند گز، سوهان، نقل و نبات و ... بسیار محدود یا به کلی حذف شود.
منبع:جام جم