فقر کودکان در آمریکا بالا گرفت؛ اعتراض نامزدهای انتخابات ۲۰۲۰ به دولت ترامپ
به گزارش گروه بین الملل ، شامگاه روز سه شنبه دهمین دور از مناظرات انتخاباتی نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شد.
در این دور از مناظره ها، بار دیگر نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، بخشی از وقت خود را به موضوع فقر کودکان و تبعیض نژادی در آمریکا اختصاص دادند.
در مناظرات پیشین دموکراتها نیز این موضوع مطرح شده و دموکرات ها به این نکته اذعان کردند که فقر به خصوص در میان کودکان آمریکا همچنان بالا است.
در این منظره ۲ ساعته «امی کلوبوچار»، سناتور ایالت «مینه سوتا» که خود را حامی بخشهای فراموش شده آمریکا معرفی کرده، صحبتهای خود را به بخشهای روستایی و فراموش شده در آمریکا و آمار بالای فقر کودکان اختصاص داد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی «صندوق نجات کودکان» در سال ۲۰۱۹، در ایالت کارولینای جنوبی حدود ۱۵ درصد از ساکنان برخی مناطق در فقر زندگی میکنند؛ اما این موضوع درباره کودکان بسیار حادتر است و در حالیکه ۱۶ درصد از کودکان در سراسر آمریکا در فقر زندگی میکنند، در کارولینای جنوبی ۲۳ درصد از کودکان در فقر به سر میبرند.
صندوق دفاع از کودکان پیش از این نیز گزارش داد حدود ۱۳ میلیون کودک آمریکایی در خانواده هایی زندگی میکنند که درآمد آنها زیر خط فقر قرار دارد، از تغذیه و آموزش مناسبی برخوردار نیستند و این کودکان در معرض خطر بی خانمانی و خشونت قرار دارند.
این گزارش می گوید حدود ۱۲.۸ میلیون کودک در آمریکا (از هر ۵ کودک یک نفر) در فقر زندگی میکنند و با واقعیتهای تلخی مانند اینکه وعده غذایی بعدی خود را چگونه فراهم کنند و یا شب را در کجا استراحت کنند مواجه هستند.
طی سال ۲۰۱۷ میزان فقر کودکان در ایالت لوئیزیانا با ۲۸ درصد در بالاترین سطح و در همپشایر با ۱۰.۳ درصد در پایینترین سطح قرار داشته است. این در حالی است که در سال تحصیلی ۱۷_۲۰۱۶ حدود ۱.۴ میلیون کودک ۶ تا ۱۸ سال در آمریکا بیخانمانی را تجربه کردهاند.
در سال ۲۰۱۷ بیشتر کودکانی که بیخانمانی در آمریکا را تجربه کردهاند (حدود ۸۷ درصد)، کودکانی بوده اند که والدین و یا خانواده ای نداشته اند.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، اما آمارها حاکی از آن است که از هر ۵ کودک آمریکایی یک کودک (در حدود ۱۳.۳ میلیون کودک) در فقر روزگار خود را سپری میکنند.
وی میگوید که دانش آموزان در جامعه آمریکا به دلیل نداشتن پول ناهار، گرسنه مانده و بدهکار میشوند.
چندی پیش شبکه الجزیره در گزارشی با عنوان «۳۸ میلیون فقیر و دیگر آمارها، چهره دیگر آمریکای بزرگ» میگوید: «آمریکا بیشترین ثروت و میزان تولید ناخالص ملی را در میان کشورهای جهان دارد و بودجه هریک از وزارتخانههای آن از بودجه کشورهایی با جمعیت متوسط نیز بیشتر است با این وجود بسیاری از مردم این کشور در فقر به سر میبرند.»