افزایش ۵۰ درصدی کارتن خوابی در لندن؛ مرگ هایی که در سطل زباله رقم می خورد
گاردین در گزارشی به موضوع بی خانمانی در انگلیس پرداخته و از مرگ افرادی که به سطل های زباله برای زندگی پناه بردند خبر می دهد.
به گزارش گروه بین الملل ، معضل بی خانمانی و کارتن خوابی یکی از معضلهای جدی در انگلیس به شمار میآید که روندی رو به رشد خود گرفته است.
افزایش مرگ افراد بی خانمان که در سطلهای زباله در انگلیس زندگی میکنند باعث شده مقام های این کشور خواستار اقدام سریع برای رفع این بحران رو به رشد شوند.
گزارش های شهرداری های انگلیس نشان میدهند که افراد بی خانمان در طول سال برای خوابیدن سطلهای زباله را انتخاب میکنند.
موسسات حامی بی خانمان و مسئولان پسماند شهری خواستار اقدامات فوری به منظور جلوگیری از مرگ بی خانمانها شدند.
این اقدام پس از آنکه افراد بی خانمان به هنگام تخلیه شدن زباله ها به داخل خودروهای حمل زباله پرتاب شده و جان خود را از دست دادند، مطرح شد.
گزارش های مقام های بهداشت و ایمنی انگلیس حاکی از آن است که طی ۵ سال گذشته دست کم ۷ نفر از بی خانمان ها به دلیل سقوط به داخل خودروهای حمل زباله کشته شدند.
مقامات پسماند شهری هشدار داده اند که افزایش فقر در انگلیس جان بسیاری از شهروندان در این کشور را در معرض خطر قرار داده است.
گزارشهای متعدد نشان میدهند که خوابیدن بی خانمان ها داخل سطل های زباله در انگلیس طی ۵ سال گذشته افزایش یافته است؛ با وجود آنکه خوابیدن بی خانمانها درون سطلهای زباله بیشتر در فصول سرد رخ میدهد، اما افراد بی خانمان در تمام طول سال برای خوابیدن به این اماکن روی میآورند.
بررسیهای ۵۷ شرکت بازیافت زباله انگلیس نشان میدهد که در فصول سرما افراد کارتن خواب به سطلهای زباله روی میآورند.
بیش از یک سوم سازمانها گزارش دادند که در سال گذشته شاهد آن بودند که افراد بی خانمان برای خوابیدن به سطلهای زباله پناه بردند.
گاردین در این ماه فیلمی از یک شرکت دفع زباله دریافت کرد؛ در این فیلم دیده میشود که کارگران یک بی خانمان را که در زباله زندگی میکرد، پیدا کردند.
مدیر موسسه خیریه St Mungo میگوید در سال ۲۰۱۸، ۷۲۶ بی خانمان در انگلیس و ولز در خیابان ها و یا اقامتگاههای موقت جان خود را از دست دادند.
موضوع بی خانمانی و کارتن خوابی در انگلیس زمانی فاجعه بار است که این افراد سطلهای زباله را به عنوان سرپناهی برای زنده نگه داشتن خود بر میگزینند و افراد آسیب پذیر جامعه مجبور به زندگی در این شرایط اسفناک میشوند. این افراد با مشکلات روحی و جسمی، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی، سوء استفاده و بی توجهی نیز دست به گریبان هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *