فصل خدمت به مردم/مجلس آینده از حاشیه سازی‌ها دوری کند

8:25 - 04 اسفند 1398
کد خبر: ۵۹۹۲۳۸
مجلس پیش رو که ان‌شاءالله مجلسی قوی خواهد بود، باید از حاشیه‌ها و حاشیه‌سازی‌ها پرهیز کند، همه پتانسیل‌های کشور به‌خصوص طرح‌ها و برنامه‌های نخبگانی را در راستای رتق و فتق موانع رشد اقتصادی بسیج نماید و ثابت کند که نیرو‌های انقلابی تنها به فکر خدمتگزاری و تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها هستند.

فصل خدمت به مردم/به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، به نقل از روزنامه حمایت، با پایان یافتن رقابت‌های انتخاباتی و مشخص شدن تدریجی نتایج آراء، فضای سیاسی کشور به‌تدریج به سمت وضوح و ثبات پیش می‌رود.

طبعاً در چنین شرایطی لازم است که فضای رقابت، جای خود را به تجهیز و آمادگی همه ظرفیت‌های کشور برای خدمت‌رسانی به مردم بدهد.

فارغ از اینکه چه جریان‌هایی به مجلس شورای اسلامی راه یابند و چه گروهی برنده شود، بزرگ‌ترین پیروز انتخابات به‌طور حتم مردم هستند که علیرغم هجمه‌های سنگین تبلیغی و تحریمی، پای صندوق‌های رأی آمدند و مغرضان داخلی و خارجی را غافلگیر کردند. در این خصوص گفتنی است که؛


۱. همه‌کسانی که به‌صورت عمدی و سهوی، آب در آسیاب دشمن ریختند تا مردم را برای خالی کردن صحنه ترغیب کنند و آن‌ها را ناامید نمایند، بزرگ‌ترین بازندگان حماسه اخیر هستند.

اما درعین‌حال جا دارد کسانی که تحلیل‌های نادرست و کاریکاتوری از واقعیات ایران ارائه می‌دهند، به خود بیایند و برای اتخاذ موضع‌گیری، رفتار ملت را در بازه‌های زمانی و ادوار انتخاباتی تحلیل و واکاوی کنند که چگونه در بزنگاه‌ها وارد میدان دفاع از انقلاب شده‌اند.


۲. هر گروه و جریانی که حائز بیشترین سهم در پارلمان شود و اکثر کرسی‌های پارلمان را از آن خود کند، لازم است که پایبندی عملی خود را به آرمان‌ها، رفع فساد و تبعیض، تحقق عدالت اجتماعی و ریل‌گذاری برای پیشرفت کشور به سمت رونق اقتصادی نشان دهد.

مجلس جایی است که با تصویب قوانین کارآمد و چاره‌اندیشی برای مشکلات آتی، می‌تواند نقش بسیار مهمی در ملزم کردن دستگاه‌های اجرایی به بهبود شاخص‌های اقتصادی داشته باشد.

مجلسی که به تنقیح و پالایش قوانین معتقد است و چارچوب‌های لازم را برای این اقدام تدارک می‌بیند، تعامل خوبی با سایر ارکان نظام دارد و در صورت لزوم، انقلابی و قاطع پای‌کار می‌آید و درنتیجه، باعث انگیزه بخشی به سایر دستگاه‌ها می‌شود.

امروز اگر متوقع هستیم که در این نهاد تقنینی تغییر حاصل شود، ناشی از انفعال ادوار گذشته مجلس برای رفع مشکلات معیشتی و بی‌تفاوتی در مرتفع ساختن تنگنا‌های اقتصادی است.

وفاداری ملت به ارزش‌ها و بنیان‌های انقلابی، نیاز به اثبات ندارد، بلکه اکنون نوبت نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی است تا برای برآورده شدن اولین و مهم‌ترین مطالبه آن‌ها، شب و روز نشناسند و همچون رزمندگان دفاع مقدس، جهادی و پرتلاش به رفع مشکلات و موانع در این مسیر قیام کنند.

مهم‌ترین اولویت نمایندگان در این میان، رسیدگی به امور جوانان به‌ویژه طبقات محروم است که پرشمارترین حامیان انقلاب‌اند و نیازمند توجه و حمایت خاص هستند.


۳. پذیرش نتیجه قانونی انتخابات از سوی گروه‌ها و افرادی که رأی اکثریت مردم را به دست نیاورده‌اند، به فرموده رهبر حکیم انقلاب بخشی از حق‌الناس است. عدم پذیرش نتیجه انتخابات، از عدم بلوغ سیاسی ناشی می‌شود و افزون بر اینکه نشان‌دهنده ظرفیت اندک کسانی است که نتوانستند اطمینان مردم را جلب کنند، همچون چوب لای چرخ کشور عمل می‌کند، همچنان که در سال ۸۸ این اتفاق نامبارک روی داد و خسارت‌های سنگینی به کشور وارد شد؛ مضرات و خسارت‌هایی که هنوز جبران نشده‌اند.

روشن است که ادوار انتخاباتی گذشته شامل ریاست جمهوری، مجلس، خبرگان و شورا‌ها و ... همگی از سلامت و صحت بسیار بالایی برخوردارند و خدشه در مقدمه و مؤخره آن ازجمله در عملکرد شورای نگهبان، نمی‌تواند اعتبار انتخابات را زیر سؤال ببرد.

در مقابل، اولین ثمره پذیرش آرای مردم و افزایش ظرفیت سیاسی کشور، هم‌افزایی توانمندی‌ها و کمرنگ شدن مرز‌های حزبی و جناحی با هدف خدمت به کشور و اعتلای انقلاب اسلامی است، درحالی‌که عدم پذیرش یا تشکیک در نتایج آراء، موجبات فرسایش نیرو‌های کشور و سوءاستفاده دشمن از شرایط را به بار می‌آورد.


۴. این‌طور نیست که مردم از کاندیدا‌های راه نیافته به پارلمان، انتظاری نداشته باشند. ملت توقع دارند که اگر رقابت آن‌ها صرفاً برای کسب رضایت خداوند بوده و برای تکیه زدن به کرسی‌های مجلس شورای اسلامی، قصدی جز افزایش کارآمدی کشور از طریق خدمتگزاری و بهبود معیشت نداشتند، پس باید شکرگزار خداوند باشند که مسئولیت سنگین وکالت از جانب ملت غیور ایران را از دوش آن‌ها برداشته است.

این شکرگزاری در مقام عمل، در اختیار قرار دادن طرح‌ها و برنامه‌های خود به راه‌یافتگان به این نهاد تقنینی است. چنانچه این اتفاق مبارک رخ دهد، سنگ بنای بسیاری از توفیقات و همدلی‌ها در عرصه برنامه‌ریزی و مدیریتی کشور خواهد بود و سنتی خواهد شد برای دوره‌های بعدی انتخابات که هر گروه و حزبی، برنامه‌ها و طرح‌های تدوین‌شده خود را به‌عنوان کادوی برنده شدن، به رقبای خود هدیه دهد.


۵. انتخابات روز جمعه امنیت کشور را قوام بخشید. برگزاری چنین انتخاباتی در عربستان سعودی– متحد شماره یک واشنگتن و گاو شیرده ترامپ – چندین دهه است که به یک آرزو تبدیل‌شده و دیگر کشور‌های مرتجع عربی نیز اساساً فاقد زیرساخت‌های لازم برای مشارکت مردمی هستند. عربستان کشوری است که رسماً به آرمان فلسطین خیانت کرده، معامله قرن را به رسمیت شناخته و ید طولایی در حمایت مالی و تسلیحاتی از تروریست‌های تکفیری دارد و اگر روزی امر بر این دایر شود که مردم میان حاکمان فعلی قبیله سعودی و نامزد‌هایی که نه به اسلام، بلکه به پان‌عربیسم تعهد دارند، یکی را انتخاب کنند، به‌طور حتم، پادشاهان سعودی باید به‌سرعت چمدان‌های خود را ببندند و شبانه از کشور بگریزند.


در چنین منطقه‌ای که جبهه عربی در کنار محور عبری، غربی به مدد دلار‌های کثیف نفتی همواره در فکر خباثت و توطئه‌چینی علیه جمهوری اسلامی هستند، برگزاری یک انتخابات سالم و رقابتی به‌طور حتم، ارکان امنیت کشور را از یک‌سو تقویت کرده و از سوی دیگر، مردم‌سالاری دینی و نقش برجسته ملت در تعیین سرنوشتشان را به رخ مدعیان و دشمنان می‌کشد؛ و بالاخره اینکه بخشی از نتایج انتخابات که روز گذشته منتشر شد، نشان داد که مردم از عملکرد مجلس شورای اسلامی راضی نیستند و توقع آن‌ها از اکثر وکلای دوره پیشین در حوزه اقتصاد برآورده نشده است؛ لذا مجلس پیش رو که ان‌شاءالله مجلسی قوی خواهد بود، باید از حاشیه‌ها و حاشیه‌سازی‌ها پرهیز کند، همه پتانسیل‌های کشور به‌خصوص طرح‌ها و برنامه‌های نخبگانی را در راستای رتق و فتق موانع رشد اقتصادی بسیج نماید و ثابت کند که نیرو‌های انقلابی تنها به فکر خدمتگزاری و تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها هستند.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

برچسب ها: مجلس انتخابات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *