راه اندازی مجتمع تخصصی تصادفات در دادگستری استان اردبیل
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، نشست مشترک دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل با رئیس کل دادگستری استان، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و جمعی دیگر از فعالان و صاحبنظران این حوزه به منظور اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای راه اندازی مجتمع تخصصی تصادفات در دفتر حوزه ریاست کل دادگستری استان برگزار شد.
ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل در این نشست با اعلام اینکه دستگاه قضایی استان در راستای خدمت گزاری مطلوب به مردم جلسه تخصصی دادگستری استان با بیمهها برگزار کرده است، گفت: نگاه تخصصی تشکیلات قضایی به امور مرتبط و از جمله حوزه تصادفات و ایجاد مجتمع تخصصی تصادفات با حضور نهادهای مرتبط را منشاء تسریع، تسهیل و تدقین در امور است.
وی با اعلام هزینههای بالای اجتماعی، اقتصادی و ... تصادفات، به ضرورت اتخاذ تدابیری برای کاهش تصادفات و فرهنگ سازی در این خصوص تأکید کرد.
کریمی دبیر کل سندیکای بیمه گران کشور نیز از هماهنگی و تعامل مطلوب بیمههای استان اردبیل با دستگاه قضایی قدردانی کرد و گفت: فلسفه تشکیل سندیکای بیمه گران کشور و شرح وظایف و اهداف آن، ایجاد مجتمع تخصصی تصادفات را امری مبارک در تسهیل و تدقین و تسریع در خدمت به مردم عنوان و با اعلام ایجاد این مجتمعها در برخی استانهای کشور همچون استان خوزستان و کرمان، ایجاد این مجتمع در استان اردبیل را با عنایت به پیگیریهای جدی دستگاه قضایی از برنامههای در دستور کار این سندیکا عنوان و ابراز امیدواری کردند بتوانیم با همکاری دادگستری استان به این مهم دست یابیم.
وی در ادامه با اشاره به برخی خدمات و مشکلات بیمهها از اهتمام حداکثری سندیکای بیمه گران برای تسهیل در امور و حذف فرآیندها و تشریفات غیر ضروری خبر داد.
خدادادی معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هم در این نشست با اعلام اینکه استان اردبیل بعد از استان خوزستان دومین استان بود که پیگیری ایجاد مجتمع ویژه تصادفات را در دستور کار خود قرار داده است گفت: با وصف اتخاذ تدابیر و انجام هماهنگیهای مقتضی به جهت نبود مکان و عدم چاره اندیشی هزینههای تجهیز و ... به سر انجام نرسید و امید که بتوانیم به این مهم دست یابیم.
خدادادی در ادامه با اعلام اینکه با پیگیری دستگاه قضایی و همکاری و همراهی سایر دستگاهها نقاط حادثه خیز استان از ۱۰۵ نقطه به ۲۰ نقطه رسیده، افزود: این امر منجر به کاهش تصادفات و در نتیجه کاهش بار مالی بیمهها میگردد و هرگونه تدبیر و هزینه در حوزه تصادفات یک نوع سرمایه گذاری برای بیمهها برای کاهش هزینههای صنعت بیمه است اعلام گردد ما انتظار داریم اختیارات واحدهای استانی بیمهها افزایش یابد.