شیوه زندگی آزادگان الگویی مطلوب برای جامعه امروز است
فرزانه قلعهقوند در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «زمان ایستاده بود» گفت: سبک زندگی آزادگان در دوران اسارت نمونهای ارزشمند برای زندگی محسوب میشود. اتفاقی که میتواند با کمک گرفتن از ادبیات به خوبی به تمامی مردم جهان شناسانده شود.
وی در مورد علل پرداختن به نگارش خاطرات اسرا ابراز کرد: با نگارش این نوع از کتابها میتوان علاوه بر مطرح کردن ابعاد تازهای از زندگی اسرا در جامعه پیام ارزشمند دشمن شناسی و تسلیم نشدن در مقابل دشمن، همچنین مقاومت و رسانه شناسی را مطرح کرد.
این نویسنده ادبیات مقاومت در همین راستا تاکید کرد: این مهم باتوجه به بیانیه گام دوم و تاکیدات مقام معظم رهبری معرفی سبک زندگی شهدا و آزادگان مولفه قابل توجه و با اهمیتی محسوب میشود. ما باید از رویکرد جامعه دوران هشت سال دفاع مقدس درس بگیرم و آینده اجتماعی خود را با توجه به دغدغههای امروز بسازیم. اسارات جزیی از دیروز ماست که در دل دفاع مقدس جای گرفته است. اگر دفاع مقدس هشت سال بود، اما اسارت زمانی بیشتری را داشت. سبک زندگی آزادگان در دوران اسارت نمونهای ارزشمند برای زندگی محسوب میشود.
قلعه قوند اسارت را رویدادی تلخ در زندگی هر فرد دانست و ابراز کرد: اسارت همواره به عنوان رویدادی تلخ در زندگی افراد شناخته میشود، اما تلاش کردم تا با پررنگتر کردن بخشهای جذاب تلخی اسارت را تا حد زیادی کم رنگ کنم، زیرا معتقدم جنگ همواره تلخی را برای مردم کشورها با خود به همراه دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: جنگ ناخواسته تحمیلی که تنها به رژیم بعثی عراق منتهی نمیشد بلکه پشتیبانی دنیای استکبار را با خود به همراه داشت، گفته و ناگفتهها بسیاری از اسارت رزمندگان ما وجود دارد که بخش وسیعی از آنان مطرح نشده است، نکتههایی که نشان از استقامت، صبر، دلیری و استواری مردانی بزرگ دارد.
قلعه قوند لزوم ترجمه کتابهای ارزشی را در دنیا مورد بررسی قرار داد و خاطر نشان کرد: نگارش کتاب دفاع مقدس و ارزشی همچنین ترجمه آن به زبانهای مختلف باعث میشود تا این پیام به دنیا مخابر شود که رزمندگان ما در طی هشت سال دفاع مقدس تا چه میزان تلاش کردند و تا چه حد ایثار کردند.
انتهای پیام /