اجرای ۲۷۰ طرح اشتغال‌زایی در چالدران توسط بنیاد علوی

22:20 - 28 بهمن 1398
کد خبر: ۵۹۷۴۱۲
معاون بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بنیاد علوی گفت: بنیاد علوی با هدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۲۷۰ طرح اشتغال‌زایی را در مناطق شهری و روستایی چالدران با پرداخت تسهیلات کم‌بهره اجرا نموده است.

به گزارش گروه جامعه ، محسن منصوری معاون بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بنیاد علوی گفت: این بنیاد با هدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۲۷۰ طرح اشتغال‌زایی را در مناطق شهری و روستایی چالدران با پرداخت تسهیلات کم‌بهره اجرا نموده است.

وی در ادامه گفت: پیاده سازی الگوی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم در چالدران از سال ۹۶ با مشاوره مطالعاتی دانشگاه تهران آغاز شد و مناطق محروم در این شهرستان اولویت بندی شدند.

منصوری افزود: بنیاد علوی در این طرح، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، درون زایی اقتصاد شهرستان، افزایش بازدهی تولید و توسعه صادرات اهالی چالدران را در دستور کار قرار داد.

مدیر عامل بنیاد علوی گفت: در همین راستا، در کنار اقدامات آموزشی، بنیاد علوی در طول ۲ سال بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی (میانگین ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان) در چالدران پرداخت کرده است.

مدیرعامل بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان با بیان اینکه طرح‌های اجرا شده در زمینه‌هایی مانند کشاورزی، صنعت و دامداری هستند خاطرنشان کرد: تاکنون با اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال ۳۳۶ نفر به صورت مستقیم در چالدران فراهم شده است.
رونق اشتغال در سیستان و بلوچستان با تجهیز و راه‌اندازی بازارچه مرزی شاهگل توسط بنیاد علوی

بازارچه‌های مرزی یکی از نقاط کلیدی گره‌گشایی از اشتغال در استان سیستان و بلوچستان هستند؛ به این منظور مشارکت در تکمیل و راه‌اندازی یکی از بازارچه‌های این استان که به حالت تعطیل در آمده است از اقدامات اخیر بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان در اجرای طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان زهک بوده است.

مشارکت در تجهیز و راه‌اندازی بازارچه مرزی شاهگل ۶۰ میلیارد ریال برآورد اولیه شده است که قرار است در چند فاز با مشارکت ۵۰ درصدی بنیاد علوی با استانداری سیستان و بلوچستان انجام شود.

با وجود ظرفیت‌های ویژه این استان، اما مساله قاچاق و بحران اشتغال یکی از اساسی‌ترین مسائل سیستان و بلوچستان است که در این میان رونق بازارچه‌های مرزی از راهکار‌هایی است که با نگاه مثبت به پتانسیل‌های این استان زمینه حل مشکلات آن را نیز فراهم می‌کند.

۷ بازارچه فعال در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد، اما هنوز از ظرفیت بازارچه‌های مرزی جدید که بازارچه شاهگل زهک نیز یکی از آنهاست استفاده نشده است.

  • بیشتر بخوانید


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *