از رفع یک غریزه جوانان تا هماندیشی به صرف سوپ؛ حواشی داغتر از متن ماراتن تبلیغاتی نامزدهای مجلس
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، تبلیغات انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد چهارشنبه بیستوچهارم بهمنماه آغاز شده و تا هشت صبح اول اسفندماه یعنی ۲۴ ساعت مانده به آغاز رایگیری ادامه دارد.
در این ماراتن تبلیغاتی، برخی نامزدها برای جلب توجه و جذب نگاهها به سمت خود دست به کارهای عجیب و غریبی میزنند، از وعدههایی که احتمال عملی شدن آنها تقریبا صفر است تا نوآوریهای تبلیغاتی که در برخی موارد نه تنها حذاب نیستند بلکه زنندهاند؛ هرچند بیشتر نامزدهای تایید صلاحیت شده با تشکیل ائتلافها و یا به صورت مستقل سعی در ارائه برنامههای خود به مردم و جلب نظر آنها را دارند.
تبلیغات عجیب برخی از نامزدهای انتخابات مجلس سوژه کاربران شبکههای اجتماعی شده و چند روزی است در میان آنها دست به دست میشوند.
روزنامه جمهوری اسلامی درباره انتشار یک تبلیغ مبتذل از سوی یک نامزد انتخابات نوشت: "تبلیغات انتخاباتی نامزدهای مجلس در مواردی به ابتذال کشیده شده. یکی از نامزدهای ورود به مجلس در تابلوی تبلیغاتی خود «ارضای حلال غریزه جنسی جوانان!» را وعده داده است."
یک کاربر در فضای مجازی با انتشار تصویر زیر نسبت به پوسترهای بزرگ و خارج از عرف تبلیغات انتخاباتی برخی نامزدها اعتراض کرده است.
روزنامه خراسان نیز در گزارشی به تبلیغات عجیب برخی نامزدها پرداخته که از جمله آنها میتوان به برگزاری نشست هماندیشی به صرف سوپ اشاره کرد که نامزد نمایندگی مجلس، خودش مردم را برای صرف سوپ و تبادل نظر دعوت میکند.
این روزنامه در ادامه به اقدام زننده یک نامزد انتخابات اشاره میکند؛ روزنامه خراسان نوشت: "در میان تبلیغهای نامزدها چند تصویر، به شدت زشت و زننده بودند که البته واکنشهای زیادی را هم به همراه داشتند. در یکی از این تصاویر که بسیار در شبکههای اجتماعی با واکنش همراه بود، فردی که ادعا شده کاندیدای انتخابات مجلس از حوزه اقلید فارس است روی دوش یکی از طرفدارانش سوار شده است.
کاربران زیادی این حرکت نامزد انتخاباتی را محکوم کردند و نوشتند: کسی که قبل از انتخابات سوار مردم شده بعد از انتخابات چه بلایی سر مردم میاره!"
تصویری از تبلیغات درختی یک نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی هم سوژه دوربین خبرگزاری تسنیم شده است.
یکی از اقداماتی که مورد انتقاد بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته و در هر دوره انتخابات شاهد آن هستیم، نصب تراکتهای تبلیغاتی روی علائم راهنمایی و رانندگی است.
کاربری با انتشار تصویری از تلاش یک مامور راهداری برای پاک کردن تراکتهایی که بر روی علائم راهنمایی و رانندگی یک جاده بین شهری، از این اقدام نامزدهای انتخابات در تبلیغات انتقاد کرده است.
بسیاری از کاربران معتقدند چطور نامزد انتخاباتی که خود قانون را رعایت نمیکند میخواهد به دنبال قانون گذاری باشد؟